Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kontor

White Paper

Kontor Lõuendilaadne interjöör materialiseerib ruumi disainerite loominguliseks panuseks ja loob võimalused arvukalt näitusi disainiprotsessist. Iga projekti edenedes kaetakse seinad ja tahvlid uurimistöö, kujunduse visandite ja esitlustega, mis registreerivad iga kujunduse arengu ja saavad kujundaja päevikuks. Valged põrandad ja messingist uks, mida kasutatakse ainulaadselt ja julgelt igapäevaseks kasutamiseks, koguvad töötajatelt ja klientidelt jalajälgi ja sõrmejälgi, tunnistades ettevõtte kasvu.

Projekti nimi : White Paper, Disainerite nimi : Lam Wai Ming, Kliendi nimi : Design Systems Ltd..

White Paper Kontor

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.