Disainiajakiri
Disainiajakiri
Talumaja

House On Pipes

Talumaja Jalatud õhukeste terasest torude võre vähendab hoone jalajälge, pakkudes samas jäikust ja stabiilsust, et tõsta elamispind sellest kõrgemale. Kooskõlas minimalistliku ikoonikäsitlusega on see talumaja projekteeritud olemasolevate puude raamistikku, et vähendada sisemist soojusenergia suurenemist. Sellele on lisaks kaasa aidanud lendtuhaplokkide tahtlik fassaadiliseks lappimine, mille tagajärjel hoone tühjendab looduslikku tühjust ja varju. Maja tõstmine tagas ka selle, et maastik oleks katkematu ja vaated oleksid piiramatud.

Projekti nimi : House On Pipes, Disainerite nimi : PARALLAX, Kliendi nimi : Parallax.

House On Pipes Talumaja

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.