Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vaip

Hair of Umay

Vaip See on vaip, mis on valmistatud iidses rändetehnikas ja mida kaitseb UNESCO immateriaalse kultuuripärandi loetelu, mis vajab kiiret säilitamist. See vaip annab villast gradientvilla varjundite ja mahuka tekstuuri loova peene käeõmblemise abil villa paremini välja. 100% käsitsi valmistatud vaipa valmistamisel kasutatakse naturaalseid villaseid toone ja sibulakooriga värvitud kollakat tooni. Vaipa läbiv kuldne niit teeb avalduse ja tuletab meelde tuules vabalt voolavaid juukseid - teisaldatava jumalanna Umay juukseid - naiste ja laste kaitsjat.

Projekti nimi : Hair of Umay, Disainerite nimi : Marina Begman, Kliendi nimi : Marina Begman.

Hair of Umay Vaip

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.