Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vannitoakomplekt

LOTUS

Vannitoakomplekt Peegeldus lootoslillede vannitubadest… Lootosvannituba on ellu viidud, luues inspiratsiooni lootoseõielehtede kujust. Konfutsiuse filosoofiat õpetav Zhou Dunyi ütles: "Mulle meeldib lootoslill, kuna see kasvab mudas ega määrdu kunagi". tema diskursus. Lootose lehed on mustuse tõrjuvad, nagu siin öeldud. Sarja tootmisel on jäljendatud lootoslille lehtede struktuuri

Sisevalgustus

Jordan Apotheke

Sisevalgustus Toetades apteegi interjööri ekspressiivset arhitektuuri, on funktsionaalsed valgustid välimuselt märkamatud, juhtides tähelepanu nende valguskujundusele, mitte kinnitusdetailide kujundusele. Baasvalgustuse valgustid on integreeritud mööbli kuju jälgivatesse rippvalgustitesse või paigaldatud ripplae külgedele, hoides seda võimalikult allvalgustitest eemal. Nii saavad kasutajad keskenduda apteeki läbiva valguse rajale, mis koosneb RGB-LED-taustvalgustusega plaatidest, mis vastavad samamoodi dünaamiliselt taustvalgustusega loendurite värvile

See On Seinale Riputatud Wc Pann

SEREL Purity

See On Seinale Riputatud Wc Pann Ehkki Purity WC-pott siseneb pehmete üleminekute domineerimisse, jätab see keskkonda ka lihtsad ja minimaalsed tuuled. See mitte ainult ei mõjuta oma kasutajat oma esteetikaga, vaid puutub kokku ka puhtuse ja süütusega ning austab loodust. Istmekatte komplekti hõlpsasti eemaldatava lukustusmehhanismiga tualettruumi istmekomplekti üldine lähenemisviis on katte komplekti sisemisse ossa paigaldatavad funktsiooni juhtnupud. Nupud, millega kasutaja ühendust võtab, asetatakse kohtadesse, kus on kõige raskem määrduda, seega annab see täiendava eelise hügieeni osas.

Vannitoakomplekt

FRACTURE

Vannitoakomplekt Keraamiliste sanitaartehnikate ainulaadne stiil, purunemisklaasiliinide tähelepanuväärne kujundus Kommentaar dekonstruktivism… Murd Konstruktsiooni komponentide terviklikkuse, pindade mängude terviklikkuse lagunemine geomeetriliste kujunduselementide saamiseks nagu toodete välispinnad ja dekonstruktivistliku stiili liigutamine sarjad kui näide luumurd Bieni kohtunud ühest tähelepanuväärsemast sarjast.

Õhtusöögi Komplekti Kapp

Baan

Õhtusöögi Komplekti Kapp "baan" on teatud tüüpi kapp, mis on spetsiaalselt loodud õhtusöögi jaoks. See on ainulaadne välimus ja tugevus on narratiiv, mis on funktsioonilt seotud. Kapisüsteemidel on mitu eristavat omadust. Kapi erinevaid funktsioone ja funktsioone, mida üksteisest eraldab, nagu söögiriistade sisustus ja karpide kott, tähistavad kamin ja korsten. Veelgi enam, veiniklaase esindab lühter ja riiuliriiulit sümboliseerib trepp. Narratiivsetel ideedel on majas neli peamist komponenti.

Prillid

Mykita Mylon, Basky

Prillid MYKITA MYLON kollektsioon on valmistatud kergest polüamiidmaterjalist, millel on silmapaistev individuaalne reguleeritavus. See spetsiaalne materjal luuakse kihiti kihiks tänu selektiivse laserpaagutamise (SLS) tehnikale. Tõlgendades 1930ndatel moes olnud traditsioonilise ümara ja ovaalse ümara panto prillikuju ümber, lisab BASKY mudel sellele prillikollektsioonile uue näo, mis oli algselt mõeldud kasutamiseks spordis.