Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari on paberloomade kalender. Vajutage detailid lihtsalt välja, voltige kokku ja kinnitage. Tehke 2011. aasta oma eluslooduse kohtumiste aastaks! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Kaubanduskeskus

Fluxion

Kaubanduskeskus Selle programmi inspiratsioon pärineb ainulaadse struktuuriga sipelgamägedest. Kuigi sipelgamägede sisemine struktuur on väga keeruline, võib see ehitada tohutu ja korrastatud kuningriigi. See näitab, et selle arhitektuuriline ülesehitus on äärmiselt ratsionaalne. Samal ajal ehitavad sipelgamägede graatsiliste kaarde sisemus imposantse palee, mis näib olevat eriti oivaline. Seetõttu kasutab disainer sipelga tarkust viidetena nii kunstilise kui ka hästi ehitatud ruumi kui ka sipelgamägede ehitamiseks.

Sissepääsulaud

organica

Sissepääsulaud ORGANICA on Fabrizio filosoofiline kujutis mis tahes orgaanilisest süsteemist, milles kõik osad on omavahel ühendatud olemasolu saamiseks. Kujundus põhines inimkeha keerukusel ja inimese eelsoodumusel. Vaataja viiakse ülevasse teekonda. Selle reisi ukseavaks on kaks massiivset puidust vormi, mida tajutakse kopsudena, seejärel alumiiniumvõll koos pistikutega, mis sarnaneb selgrooga. Vaataja võib leida väändunud vardad, mis näevad välja nagu arterid, kuju, mida saab tõlgendada elundina, ja finaaliks on ilus mallklaas, tugev, kuid habras, täpselt nagu inimese nahk.

Näituseboks

Onn Exhibition

Näituseboks Onn on esmaklassiline käsitööna valminud toode, mis segab traditsioone moodsa kujundusega läbi kultuuriväärtuste meistrite. Onni materjalid, värvid ja tooted on inspireeritud loodusest, mis valgustavad traditsioonilisi tegelasi säramaitsega. Näitusekabiin ehitati selleks, et paljundada looduse stseeni, kasutades materjale, mida täiendatakse koos toodetega, et saada ise harmoneeritud teos.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender Talu on kitsepaberist loomakalender. Täielikult kokku pandud see teeb veetleva minifarmi kuue erineva loomaga. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Mantel Stend

Lande

Mantel Stend Coat Stand oli disain nagu väga dekoratiivne ja funktsionaalne kontoriskulptuur, kunsti ja funktsiooni suland. Kompositsioon arvati olevat esteetiline vorm, et kaunistada kontoriruume ja kaitsta tänapäeva kõige ikoonilisemat ettevõtte rõivast Blazer. Lõpptulemus on väga energiline ja keerukas tükk. Tootmise ja jaemüügi osas oli tükk disain kerge, tugev ja massiliselt toodetav.