Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mereandide Pakendid

PURE

Mereandide Pakendid Selle uue tootevaliku kontseptsioon on "vaba". Lihtsamalt öeldes lĂ”ime ebaharilikult pingevaba kujunduse. Tavaliselt on konserveeritud mereandide jaoks tumedad ja rĂ€pased pakendid, meie disain on optilisest ballastist vaba. Teisest kĂŒljest on see valik ka allergikutele ja toidutundlikele inimestele. Nii et see tundub peaaegu tahtlikult mingisugune meditsiiniline. MĂŒĂŒk algas 2013. aasta jaanuaris ja on ÀÀrmiselt edukas. Jaekaubanduse tagasiside on jĂ€rgmine: oleme vĂ€ga kaua oodanud hea vĂ€ljanĂ€gemise ja lĂ€bimĂ”eldud kontseptsiooni. Klient armastab seda.

EttevÔtte Arhitektuuri Kontseptsioon

ajando Next Level C R M

EttevĂ”tte Arhitektuuri Kontseptsioon ajando Loft Concept: teave on meie universumi ehitusmaterjal. Saksamaal Mannheimi sadamapiirkonnas on loodud vĂ€ga ebatavaline pööning. Kogu ajando meeskond elab ja töötab seal alates jaanuarist 2013. Arhitekti Peter Stasek ja Karlsruhes asuv arhitektuuribĂŒroo loftwerk tagavad pööningu ettevĂ”tte arhitektuurikontseptsiooni. See oli inspireeritud Wheeleri kvantfĂŒĂŒsikast, Josef M. Hoffmanni arhitektuurist ja muidugi ajando infoteadmistest: "Information Paneb maailma ringi kĂ€ima". Tekst: Ilona Koglin tasuta ajakirjanik

Linna Elektritrikk

Lecomotion

Linna Elektritrikk Nii keskkonnasĂ”bralik kui ka uuenduslik LECOMOTION E-trike on elektriline abistav kolmerattaline jalgratas, mille inspiratsiooniks olid pesastatud ostukorvid. LECOMOTION E-trikesed on loodud töötama linna jalgrataste jagamise sĂŒsteemi osana. MĂ”eldud ka ĂŒksteise sees pesitsemiseks kompaktse hoiustamise jaoks ning hĂ”lbustamaks paljude kogumist ja teisaldamist ĂŒhe korraga pöörduva tagaukse ja eemaldatava vĂ€ndakomplekti kaudu. Pakutakse pedaalimisabi. Saate seda kasutada tavalise jalgrattana, koos toetava akuga vĂ”i ilma. Samuti vĂ”imaldas last vedada 2 last vĂ”i ĂŒhte tĂ€iskasvanut.

Kirjatarbed

commod – Feines in Holz

Kirjatarbed „Commod“ on spetsialiseerunud sisetöödele. TĂ”si motole “peened puittooted” realiseerib ettevĂ”te eriti eksklusiivseid elamuprojekte. Kontoritarbed pidid seda nĂ”uet tĂ€itma. Eriti segatud vĂ€rvi abil on realiseeritud vĂ€hendatud, kuid mĂ€nguline paigutus. Kontoritarbed kajastavad nii ettevĂ”tte stiili kui ka ideoloogiat kasutada ainult kĂ”ige hinnalisemat materjali: paber on valmistatud 100 protsenti puuvillast, ĂŒmbrikud ehtsast puidust spoonist. Visiitkaardid "kehastavad" ettevĂ”tete tunnuslause, luues kolmemÔÔtmelise ruumi, mis sisaldab tĂŒĂŒpilisi puittooteid.

Paberipurustaja

HandiShred

Paberipurustaja HandiShred on kaasaskantav kĂ€sitsi paberipurustaja, mis ei vaja vĂ€list toiteallikat. See on kujundatud vĂ€ikeselt ja kenasti, nii et saate selle oma lauale sahtlisse vĂ”i kohvri sisse asetada, et saaksite oma tĂ€htsale dokumendile hĂ”lpsasti juurde pÀÀseda ja tĂŒkeldada igal ajal ja igal pool. See mugav purustaja sobib suurepĂ€raselt dokumentide vĂ”i kviitungite purustamiseks, et tagada privaatse, konfidentsiaalse ja kogu isikliku teabe kogu aeg turvaline hoidmine.

Interaktsiooni Tabel

paintable

Interaktsiooni Tabel VÀrvitav on multifunktsionaalne laud kÔigile, see vÔib olla tavaline laud, joonistuslaud vÔi muusikariist. Laua pinnale maalimiseks vÔite oma sÔprade vÔi perega muusika loomiseks kasutada erinevaid vÀrve ja pind muudab joonise vÀrviandurite abil meloodiaks. Joonistamisviise on kaks: loovjoonistamine ja noodijoonistamine - lapsed saavad joonistada kÔike, mida nad soovivad juhusliku muusika loomiseks, vÔi kasutada reeglit, mille me kujundame, et tÀita vÀrv konkreetsel positsioonil lasteaia riimi tegemiseks.