Disainiajakiri
Disainiajakiri
Uurimistöö Bränding

Pain and Suffering

Uurimistöö Bränding See kujundus uurib kannatusi erinevates kihtides: filosoofilises, sotsiaalses, meditsiinilises ja teaduslikus. Minu isiklikust vaatevinklist, et kannatusi ja valu on palju, nii filosoofilises kui ka teaduslikus vormis ja vormis, valisin ma oma kannatuste ja valu humaniseerimise aluseks. Uurisin oma olemuselt sümbiootiliste ja inimsuhetes esinevate sümbiootiliste suhete analoogiaid ja selle uurimistöö põhjal lõin tegelased, mis kujutavad visuaalselt sümbiootilisi suhteid kannatuse ja kannataja ning valu ja valu all kannatava vahel. See kujundus on eksperiment ja vaataja on teema.

Digitaalne Kunst

Surface

Digitaalne Kunst Teose eeterlik olemus annab alust midagi käegakatsutavat. Idee tuleneb vee kasutamisest elemendina, mis annab edasi pinnakatte ja pinna olemise kontseptsiooni. Projekteerijal on lummatud meie identiteetide loomise ja rolli üle, mis sellel protsessil on meie ümber. Tema jaoks me "pinnale", kui näitame midagi ise.

Teekann Ja Teekannud

EVA tea set

Teekann Ja Teekannud See võrgutavalt elegantne koos sobivate tassidega teekann on laitmatu kallakuga ja sellest on rõõm osa võtta. Selle teepoti ebaharilik kuju, mille korral tila on segunenud ja kehast kasvanud, sobib eriti hästi heaks valamiseks. Tassid on mitmekülgsed ja kombatavad, et teie kätes pesitseda erineval viisil, kuna igal inimesel on tassi hoidmiseks oma lähenemisviis. Saadaval läikivvalge hõbetatud rõngaga või must matt portselan läikiva valge kaane ja valgete ääristega tassidega. Sisse paigaldatud roostevabast terasest filter. MÕÕTMED: teekann: 12,5 x 19,5 x 13,5 tassi: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kell

Zeitgeist

Kell Kella peegeldab zeitgeist, mida seostatakse nutikate, tehniliste ja vastupidavate materjalidega. Toote kõrgtehnoloogiline nägu on esindatud poole toorusega süsiniku korpuse ja ajanäidikuga (kerged augud). Süsinik asendab metallosa kui mineviku reliikviat ja rõhutab kella funktsionaalset osa. Keskosa puudumine näitab, et uuenduslik LED-indikaator asendab klassikalist kellamehhanismi. Pehmet taustvalgust saab reguleerida nende omaniku lemmikvärvi järgi ja valguseandur jälgib valgustuse tugevust.

Robotsõiduk

Servvan

Robotsõiduk See on ressursipõhise majanduse teenindussõiduki projekt, moodustades võrgustiku teiste sõidukitega. Ühtne süsteem võimaldab üksteisega suhelda, mis suurendab reisijateveo efektiivsust ja suurendab tõhusust tänu maanteerongis liikumisele (FX-koefitsiendi, sõidukite vahelise kauguse vähendamine). Autol on mehitamata juhtimine. Sõiduk on sümmeetriliselt: odavalt toodetav. Sellel on neli pöörlevat mootorratast ja võimalus liikumist tagasi pöörata: suurte mõõtmetega manööver. Reisile minemine parandab reisijate suhtlemist.

Toitesöötja

Food Feeder Plus

Toitesöötja Food Feeder Plus ei aita mitte ainult lastel üksi süüa, vaid tähendab ka vanematele suuremat iseseisvust. Imikud saavad seda ise käes hoida ja seda imeda ja närida pärast seda, kui olete purustanud vanemate valmistatud toidu. Food Feeder Plus sisaldab suuremat ja elastset silikoonkotti, et rahuldada imikute kasvavat isu. See on oluline söötmisvõimalus, mis võimaldab väikelastel värsket tahket toitu ohutult uurida ja nautida. Toidud ei pea olema püreestatud. Pange toit lihtsalt silikoonkotti, sulgege lukk ja imikud saavad värske toiduga isesöömist nautida.