Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Yucoo

Restoran Esteetika jĂ€rkjĂ€rgulise kĂŒpsemise ja inimese esteetiliste muutustega on disaini olulisteks elementideks muutunud kaasaegne stiil, mis tĂ”stab esile enese ja individuaalsuse. See juhtum on restoran, disainer soovib luua tarbijatele noorusliku kosmoselamuse. Helesinised, hallid ja rohelised taimed loovad ruumi jaoks loomuliku mugavuse ja juhuslikkuse. KĂ€sitsi kootud rotangist ja metallist valmistatud lĂŒhter selgitab inimese ja looduse kokkupĂ”rget, nĂ€idates kogu restorani elujĂ”udu.

Pood

Formal Wear

Pood Meeste rĂ”ivakauplused pakuvad sageli neutraalseid interjööre, mis mĂ”jutavad negatiivselt kĂŒlastajate meeleolu ja vĂ€hendavad seetĂ”ttu mĂŒĂŒgi protsenti. Selleks, et meelitada inimesi mitte ainult poodi kĂŒlastama, vaid ka seal pakutavaid tooteid ostma, peaks see ruum innustama ja rÔÔmustama. SellepĂ€rast on selle poe kujunduses kasutatud Ă”mblusviimistlusest inspireeritud eripĂ€ra ja erinevaid detaile, mis köidavad tĂ€helepanu ja levitavad head tuju. Kaheks tsooniks jaotatud avatud ruumi paigutus on mĂ”eldud ka klientidele vabaduse ostmise ajal.

Juuste Sirgendaja

Nano Airy

Juuste Sirgendaja Nano Ă”huline sirgendav triikraud ĂŒhendab nanokeraamilised kattematerjalid uuendusliku negatiivse raua tehnoloogiaga, mis viib juuksed kiiresti Ă”rnalt ja sujuvalt sirgeks. TĂ€nu korgi ja korpuse ĂŒlaosas asuvale magnetandurile lĂŒlitub seade korgi sulgemisel automaatselt vĂ€lja, mida on ohutu kaasas kanda. Kompaktset korpust, millel on USB-laetav juhtmevaba disain, on kerge hoida kĂ€ekotis ja kaasas kanda, aidates naistel hoida elegantset soengut igal ajal ja igal pool. Valge-roosa vĂ€rvilahendus annab seadmele naiseliku iseloomu.

Mobiilirakendus

DeafUP

Mobiilirakendus DeafUP rÔhutab hariduse ja töökogemuse olulisust Ida-Euroopa kurtide kogukonna jaoks. Nad loovad keskkonna, kus kuulmisprofessionaalid ja kurtide Ôpilased saavad kohtuda ja koostööd teha. Koos töötamine on loomulik viis kurtide aktiivsemaks muutmiseks ja nende motiveerimiseks, nende talentide kasvatamiseks, uute oskuste Ôppimiseks ja muutuste tegemiseks.

KĂ€ekotid

Qwerty Elemental

KĂ€ekotid Nii nagu kirjutusmasinate kujundus nĂ€itab ĂŒleminekut vĂ€ga keerulisest visuaalsest vormist puhta voodriga ja lihtsaks geomeetriliseks vormiks, on ka Qwerty-elemental tugevuse, sĂŒmmeetria ja lihtsuse kehastus. Erinevate kĂ€sitööliste valmistatud konstruktiivsed terasdetailid on toote eristav visuaalne omadus, mis annab kotile arhitektoonilise ilme. Koti oluline eripĂ€ra on kaks kirjutusmasina vĂ”tit, mille on ise valmistanud ja kokku pannud disainer ise.

Naiste RÔivaste Kollektsioon

Macaroni Club

Naiste RĂ”ivaste Kollektsioon Kollektsioon Macaroni Club on inspireeritud 18. sajandi keskpaigast pĂ€rit makaronidest, sidudes need tĂ€napĂ€eva logosĂ”ltlastega. Makaronid olid termin meeste jaoks, kes ĂŒletasid Londoni tavapĂ€rase moepiiri. Need olid 18. sajandi logo maania. Selle kollektsiooni eesmĂ€rk on nĂ€idata logo tugevust minevikust tĂ€napĂ€evani ja see loob Makaroni klubi kui kaubamĂ€rgi ise. Kujundusdetailid on inspireeritud 1770. aasta Makaroni kostĂŒĂŒmidest ja ÀÀrmuslike mahtude ja pikkusega praegusest moetrendist.

PĂ€eva kujundaja

Maailma parimad disainerid, kunstnikud ja arhitektid.

Hea disain vÀÀrib suurt tunnustust. Iga pĂ€ev on meil hea meel esineda hĂ€mmastavate disaineritega, kes loovad originaalseid ja uuenduslikke kujundusi, hĂ€mmastavat arhitektuuri, stiilset moodi ja loomingulist graafikat. TĂ€na tutvustame teile ĂŒht maailma suurimat disainerit. Vaadake tĂ€na auhinnatud disainiportfelli ja hankige oma igapĂ€evast disaini inspiratsiooni.