Disainiajakiri
Disainiajakiri
Diivan

Shell

Diivan Shelli diivan ilmus merekarpide kontuuride ja moesuundade kombinatsioonina eksoskeleti tehnoloogia ja 3D-printimise jĂ€ljendamisel. EesmĂ€rk oli luua optilise illusiooni efektiga diivan. See peaks olema kerge ja Ă”huline mööbel, mida saaks kasutada nii kodus kui ka Ă”ues. Kerguse efekti saavutamiseks kasutati nailontrosside vĂ”rku. Nii tasakaalustab rĂŒmba kĂ”vadus siluettjoonte kudumise ja pehmuse. Istme nurgaosade all olevat jĂ€ika alust saab kasutada kĂŒlglaudadena ning pehmed ĂŒlaistmed ja istmepadjad viimistlevad kompositsiooni.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuani Köök II, mille söötmeks on vÔetud nii Sichuan Yingjingi mustad savinÔud kui ka metroo ehituses kaevandatud pinnasematerjalid, on traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevasele eksperimendile rajatud eksperimentaalne restoran. Materjalide piirist lÀbi murdes ja uurides traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevaseid vorme, ekstraheeris Infinity Mind Yingjingi musta savinÔu pÔletamise jÀrel kasutuselt kÔrvaldatud tihendid ja kasutas neid Chuani Köögi II peamiseks dekoratsioonielemendiks.

Tugitool

Infinity

Tugitool Infinity tugitooli disaini pĂ”hirĂ”hk on tehtud just seljatoel. See on lĂ”pmatuse sĂŒmboli viide - kaheksa ĂŒmberpööratud arv. See justkui muudab pöörde ajal oma kuju, sirgete dĂŒnaamika seadmist ja lĂ”pmatusmĂ€rgi taasloomist mitmetasapinnaliselt. Seljatuge tĂ”mmatakse kokku mitme elastse riba abil, mis moodustavad vĂ€lise silmuse, mis naaseb ka elu ja tasakaalu lĂ”pmatu tsĂŒklilisuse sĂŒmboolika juurde. TĂ€iendav rĂ”hk pannakse ainulaadsetele jalgadele, mis fikseerivad ja toetavad tugitooli kĂŒlgmisi osi tĂ€pselt nagu klambrid.

Kohvik

Hunters Roots

Kohvik Vastusena kaasaegse ja puhta esteetilisuse huvides loodi abstraktsel kujul kasutatud puidust puuviljakastidest inspireeritud interjöör. Korvid tĂ€idavad ruumid, luues ĂŒmbritseva, peaaegu koopataolise skulpturaalse vormi, kuid sellise, mis on toodetud lihtsatest ja sirgetest geomeetrilistest kujunditest. Tulemuseks on puhas ja kontrollitud ruumiline kogemus. Nutikas disain maksimeerib ka piiratud ruumi, muutes praktilise sisustuse dekoratiivseks. Tuled, kapid ja riiulid annavad oma panuse kujunduskontseptsiooni ja skulpturaalse visuaali juurde.

Kristallvalguskulptuur

Grain and Fire Portal

Kristallvalguskulptuur Puust ja kvartskristallidest koosnevas orgaanilises valgusskulptuuris kasutatakse sÀÀstvalt hangitud puitu, mis on pĂ€rit vanandatud tiikpuu varuvarust. Kuna puit on aastakĂŒmneid varjunud pĂ€ikese, tuule ja vihmaga, vormistatakse puit kĂ€sitsi, lihvitakse, pĂ”letatakse ja viimistletakse anumasse LED-valgustite hoidmiseks ja kvartskristallide kasutamiseks loodusliku hajutina. Igas skulptuuris kasutatakse 100% naturaalseid muutmata kvartskristalle, mis on umbes 280 miljonit aastat vanad. Kasutatakse mitmesuguseid puidutöötlemise tehnikaid, sealhulgas Shou Sugi Bani meetodit tulekahju sĂ€ilitamiseks ja kontrastse vĂ€rvi saamiseks.

Valgustus

Capsule

Valgustus Lambi kuju Kapsel kordab tĂ€napĂ€evases maailmas nii laialt levinud kapslite kuju: ravimid, arhitektuuristruktuurid, kosmoselaevad, termosed, torud, ajakapslid, mis edastavad sĂ”numeid jĂ€reltulijatele juba aastakĂŒmneid. See vĂ”ib olla kahte tĂŒĂŒpi: tavaline ja piklik. Lambid on saadaval erineva lĂ€bipaistvusega erinevas vĂ€rvitoonis. Sidumine nailontrossidega lisab lampile kĂ€sitsi tehtud efekti. Selle universaalseks vormiks oli tootmise ja masstootmise lihtsuse mÀÀramine. SÀÀstmine lambi tootmisprotsessis on selle peamine eelis.