Disainiajakiri
Disainiajakiri
Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNeti paviljoni tellib Sinan Mansions Shanghais Hiina uusaasta 2017. aasta tĂ€histamiseks. See koosneb ajutisest paviljonist ja sisepinnale kinnitatud interaktiivsest LED-valgustist "reset". Selles kasutatakse madal Fi-tehnikat, et visualiseerida looduskeskkonnale omaseid resonantssagedusi avalikkuse ja ĂŒmbritsevate elementide interaktsiooni kaudu LED-vĂ”rgu abil. Paviljon valgustab avalikku valdkonda reageerides vibratsiooni ajenditele. Lisaks kĂŒlastajatele, kes saavad tulla kevadfestivali soove esitama, saab seda kasutada ka etenduslavana.

TeenindusbĂŒroo

Miyajima Insurance

TeenindusbĂŒroo Projekti idee on "ĂŒhendada kontor linnaga", kasutades Ă€ra keskkonda. Sait asub linnast ĂŒlevaate saamiseks. Selle saavutamiseks vĂ”etakse kasutusele tunnelikujuline ruum, mis lĂ€heb sissepÀÀsu vĂ€ravast kontoriruumi lĂ”puni. Lagede puitjoon ja must pilk, kuhu on paigaldatud tuled ja kliimaseadmed, rĂ”hutavad suunda linna poole.

Tugitool

Lollipop

Tugitool Lollipopi tugitool on ebaharilike kujude ja moodsate vÀrvide kombinatsioon. Selle siluetid ja vÀrvielemendid pidid kaugelt vÀlja nÀgema nagu kommid, kuid samal ajal peaks tugitool sobima erinevate stiilide interjööridega. Chupa-chups kuju moodustasid kÀetoed ning seljaosa ja iste on valmistatud klassikaliste kommide kujul. Lollipopi tugitool on loodud inimestele, kellele meeldivad julged otsused ja mood, kuid ei taha loobuda funktsionaalsusest ja mugavusest.

Pehme Akustilised Paneelid

University of Melbourne - Arts West

Pehme Akustilised Paneelid Meie ĂŒlesandeks oli tarnida ja paigaldada hulgaliselt erineva suuruse, nurga ja kujuga kangasse pakitud akustilisi paneele. Esialgsed prototĂŒĂŒbid nĂ€gid muutusi nii kujunduses kui ka nende paneelide paigaldamise ja riputamise fĂŒĂŒsilistes viisides seinte, lagede ja treppide alaosadelt. Just sel hetkel saime aru, et praegused patenteeritud rippsĂŒsteemid laepaneelidele ei olnud meie vajaduste jaoks piisavad ja kujundasime oma.

Lokirull

Nano Airy

Lokirull Nano-Ôhulises lokirullis kasutatakse uuenduslikku negatiivsete ioonide tehnoloogiat. Hoiab pikka aega sileda tekstuuri, pehme lÀikiva loki. Keerutoru on lÀbinud nanokeraamilise katte, tundub vÀga sile. See lokkab juukseid Ôrnalt ja kiiresti negatiivsete ioonide sooja Ôhuga. VÔrreldes Ôhuvabade lokirullidega saate lÔpetada pehmema juuste kvaliteediga. Toote pÔhivÀrv on pehme, soe ja puhas mattvalge ning aktsentvÀrv on roosa kuld.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Neid Hiina tĂ€napĂ€evaseid segatud disainilahendusi on tĂ€napĂ€eval Hiinas ĂŒsna palju, need pĂ”hinevad tavaliselt traditsioonilistel kujundustel, kuid kas kaasaegsete materjalide vĂ”i uute vĂ€ljenditega. Yuyuyu on hiina restoran, disainer on loonud uue viisi idamaise kujunduse vĂ€ljendamiseks, uue installatsiooni, mis koosneb joontest ja punktidest, mida pikendatakse uksest restorani sisemusse. Aegade muutumisega muutub ka inimeste esteetiline hinnang. Kaasaegse idamaise disaini jaoks on uuendus vĂ€ga vajalik.

PĂ€eva kujundus

HĂ€mmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ĂŒhiskonnale vÀÀrtust. Iga pĂ€ev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. TĂ€na on meil hea meel nĂ€idata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga pĂ€ev rohkem suurepĂ€raseid ja inspireerivaid kujundusi. KĂŒlastage meid kindlasti iga pĂ€ev, et nautida uusi hĂ€id disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.