Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakend

Winetime Seafood

Pakend Winetime Seafood sarja pakendikujundus peaks näitama toote värskust ja usaldusväärsust, see peaks konkurentidest soodsalt erinema, olema harmooniline ja arusaadav. Kasutatavad värvid (sinine, valge ja oranž) loovad kontrasti, rõhutavad olulisi elemente ja kajastavad brändi positsioneerimist. Välja töötatud ainulaadne kontseptsioon eristab sarja teistest tootjatest. Visuaalse teabe strateegia võimaldas tuvastada sarja tootevaliku ning illustratsioonide kasutamine fotode asemel muutis pakendi huvitavamaks.

Projekti nimi : Winetime Seafood, Disainerite nimi : Olha Takhtarova, Kliendi nimi : SOT B&D.

Winetime Seafood Pakend

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.