Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud

Grid

Laud Grid on Hiina traditsioonilisest arhitektuurist inspireeritud võrgusüsteemist kujundatud laud, kus hoone erinevates osades kasutatakse puitkonstruktsioonide tüüpi Dougong (Dou Gong). Traditsioonilise omavahel ühendatud puitkonstruktsiooni abil on laua kokkupanek ka struktuuri tundmaõppimise ja ajaloo kogemise protsess. Kandekonstruktsioon (Dou Gong) on valmistatud mooduldetailidest, mida saab ladustamist vajavalt lihtsalt lahti võtta.

Projekti nimi : Grid, Disainerite nimi : Mian Wei, Kliendi nimi : Mian Wei.

Grid Laud

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.