Disainiajakiri
Disainiajakiri
Visuaalne Kommunikatsioon

Plates

Visuaalne Kommunikatsioon Rauakaupluse erinevate osakondade demonstreerimiseks tegi Didyk Pictures idee esitada need mitme taldrikuna, millel oleks peal erinevad riistvaraobjektid ja mida pakutakse restorani viisil. Valge taust ja valged nõud aitavad serveeritavaid esemeid rõhutada ja lihtsustavad kaupluse külastajatel teatud osakonna leidmist. Pilte kasutati ka üle Eesti ühistranspordi 6x3-meetristel stendidel ja plakatitel. Valge taust ja lihtne kompositsioon võimaldavad seda reklaamisõnumit tajuda isegi autoga mööduval inimesel.

Projekti nimi : Plates, Disainerite nimi : Sergei Didyk, Kliendi nimi : Didyk Pictures.

Plates Visuaalne Kommunikatsioon

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.