Disainiajakiri
Disainiajakiri
Segistid

Electra

Segistid Electra, millel pole eraldi käepidet, meelitab kõiki oma elegantsi tõttu ja nutikas välimus on köökidele ainulaadne. Digitaalne valamusegisti annab kasutajatele köögis liikumisvabaduse, pakkudes samal ajal kahe erineva voolufunktsiooni võimalusi. Electra esipinnal annab elektrooniline padi teile juurdepääsu kõikidele funktsioonidele, kas siis, kui pihusti on tila juurde paigaldatud või käes, saab sõrmeotsast lihtsalt juhtida.

Projekti nimi : Electra, Disainerite nimi : E.C.A. Design Team, Kliendi nimi : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Segistid

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.