Disainiajakiri
Disainiajakiri
Koogialus

Temple

Koogialus Koduküpsetamise kasvavast populaarsusest nägime vajadust moodsa väljanägemisega tänapäevase koogialuse järele, mida saaks hõlpsasti kapis hoida või joonistada. Kergesti puhastatav ja nõudepesumasinas ohutu. Templit on lihtne kokku panna ja see on intuitiivne, libistades plaadid üle koonusjoone keskosa. Lahtivõtmine on sama lihtne, lihtsalt libistades need tagasi. Virnastaja hoiab kõiki 4 põhielementi koos. Virnastaja aitab kõiki elemente koos mitme nurga all kompaktsena hoida. Erinevatel puhkudel saate kasutada erinevaid plaadikonfiguratsioone.

Projekti nimi : Temple, Disainerite nimi : Chris Woodward, Kliendi nimi : CWD ltd .

Temple Koogialus

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.