Disainiajakiri
Disainiajakiri
Korter

Nishisando Terrace

Korter See korteriĂŒhistu koosneb neljast madalama mahuga kolmekorruselisest majast ja seisab kesklinna lĂ€hedal. Ehitist ĂŒmbritsev seedrivĂ”re kaitseb privaatsust ja vĂ€ldib otsese pĂ€ikesevalguse tĂ”ttu hoone keha halvenemist. Isegi lihtsa ruudukujulise plaani korral viivad spiraalsed 3D-konstruktsioonid, mis on tehtud erineva taseme eraaia ĂŒhendamise kaudu, toad ja trepihall selle hoone mahu maksimaalseks toitmiseks. Seedrilaudade fassaadi muutus ja kontrollitud proportsioonid vĂ”ivad lasta sellel hoonel olla orgaaniline ja seguneda linnas hetkega muutuvaga.

Perekeskus

Funlife Plaza

Perekeskus Funlife Plaza on laste vaba aja veetmise ja harimise jaoks mÔeldud perekeskus. EesmÀrk on luua vÔidusÔiduautode koridor, et lapsed saaksid vanemate ostude ajal autodega sÔita, lastele mÔeldud puumaja valvab ja mÀngib seal sees, varjatud kaubanduskeskuse nimega "lego" lagi, mis inspireerib lapsi. Lihtne valge punase, kollase ja sinise taustaga, laske lastel seda seintel, pÔrandal ja tualetis joonistada ja vÀrvida!

Sisekujundus

Suzhou MZS Design College

Sisekujundus See projekt asub Suzhous, mis on tuntud Hiina traditsioonilise aiakujunduse jĂ€rgi. Disainer pĂŒĂŒdis ĂŒhendada nii oma modernistlikke tundeid kui ka Suzhou rahvakeeli. Kujundus vĂ”tab nĂ€punĂ€iteid Suzhou traditsioonilisest arhitektuurist, kasutades lubjatud krohviseinu, kuuuksi ja keerukat aiaarhitektuuri, et Suzhou rahvakeelt kaasaegses kontekstis uuesti ette kujutada. Sisustus taastati taaskasutatud okste, bambuse ja Ă”leköitega koos Ă”pilaste osalusega, mis andis sellele haridusruumile erilise tĂ€henduse.

SÔnumside Tool

Kepler 186f

SĂ”numside Tool Kepler-186f tugitooli konstruktsiooniline alus on terasest traadist joodetud vĂ”re, millele tammest nikerdatud elemendid kinnitatakse messingist varrukate abil. Armatuuri kasutamise erinevad vĂ”imalused sobivad kokku puidust nikerdatud ja juveliiride elementidega. See kunstiobjekt kujutab endast katset, milles on ĂŒhendatud erinevad esteetilised pĂ”himĂ”tted. Seda vĂ”iks kirjeldada kui "barbaarset vĂ”i uut barokki", milles on ĂŒhendatud karm ja peen vorm. Improvisatsiooni tulemusena muutus Kepler mitmekihiliseks, ĂŒmbritsetud alltekstide ja uute detailidega.

Parameetriline Disain

Titanium Choker

Parameetriline Disain Kujunduslikult kasutab IOU parameetriliste mudelite loomiseks 3D-simulatsioonitarkvara, mis sarnaneb stiiliga, mille Zaha Hadid arhitektuurimaailmas vĂ”itis. Materiaalselt esitab IOU eksklusiivseid 18-kuldsete logodega titaanist esemeid. Titaan on ehetes kĂ”ige kuumem, kuid sellega on raske töötada. Selle ainulaadsed omadused muudavad tĂŒkid mitte ainult vĂ€ga kergeks, vaid annavad vĂ”imaluse teha neist peaaegu kĂ”ik spektri vĂ€rvid.

JĂ€lgige TĂ€helepanu Ad-On

ND Lens Gear

JĂ€lgige TĂ€helepanu Ad-On ND LensGear reguleerib enesekeskselt erineva lĂ€bimÔÔduga objektiividele tĂ€pselt. ND LensGear seeria katab kĂ”ik lÀÀtsed vĂ€lja nagu ĂŒkski teine saadavalolev LensGear. LĂ”ikamine ja painutamine puudub: pole enam kruvikeerajaid, kulunud rihmasid ega tĂŒĂŒtuid rihmade jÀÀke, mis vĂ€lja jÀÀvad. KĂ”ik sobib nagu vĂ”lu. Ja veel ĂŒks pluss, selle tööriistavaba! TĂ€nu nutikale disainile keskendub see objektiivi ĂŒmber Ă”rnalt ja kindlalt.