Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sigaretifilter

X alarm

Sigaretifilter X alarm on suitsetajate Ă€ratus, mis paneb neid mĂ”istma, mida nad ise teevad, kui nad seda teevad. See disain on uue pĂ”lvkonna sigaretifiltrid. See disain vĂ”ib olla heaks asendajaks kallitele suitsetamisega seotud reklaamidele ja see mĂ”jutab suitsetajate meelt rohkem kui ĂŒkski teine negatiivne reklaam. Selle struktuur on vĂ€ga lihtne, filtrid on tembeldatud nĂ€htamatu tindiga, mis katab visandi negatiivse ala ja iga mahviga ilmub visand selgemalt, nii et iga pulbriga nĂ€ete, et sĂŒda lĂ€heb tumedamaks ja teate, mis teiega toimub.

Magneesiumpakend

Kailani

Magneesiumpakend Arome Agentuuri Kailani pakendi graafilise identiteedi ja kunstilise joone looming pĂ”hineb minimaalsel ja puhtal disainil. See minimalism on kooskĂ”las tootega, millel on ainult ĂŒks koostisosa - magneesium. Valitud tĂŒpograafia on tugev ja trĂŒkitud. See iseloomustab nii mineraalmagneesiumi tugevust kui ka toote tugevust, mis taastab tarbijatele elujĂ”u ja energia.

Pudel Veini

Gabriel Meffre

Pudel Veini Aroom loob graafilise identiteedi kollektsionÀÀrikaussi Gabriel Meffre jaoks, kes tĂ€histab 80 aastat. Töötasime selle aja 30-ndate aastate iseloomuliku kujunduse kallal, mida sĂŒmboliseeris graafiliselt naine koos veiniklaasiga. Kasutatavad vĂ€rviplaadid rĂ”hutatakse reljeefselt ja kuumfooliumtempliga, et rĂ”hutada kollektsiooni kollektsiooni kĂŒlge.

Toidupakend

Chips BCBG

Toidupakend BrĂ€ndi BCBG kiippakendite realiseerimise vĂ€ljakutse seisnes pakendiseeria lĂ€biviimises, mis oleks kooskĂ”las kaubamĂ€rgi universaaliga. Pakendid pidid olema nii minimalistlikud kui ka modernsed, omades samas seda kĂ€sitöölist krĂ”psude puudutust ning seda meeldivat ja sĂŒmpaatset poolt, mis toob pastakaga joonistatud tegelased esile. Aperitiiv on meeleolukas hetk, mida peab tundma pakendil.

Töölaua Installimine

Wood Storm

Töölaua Installimine Wood Storm on visuaalseks nautimiseks töölauainstallatsioon. Õhuvoolu turbulentsi muudab puitkardin reaalseks, seda suurendavad altpoolt valatud tuled ilma raskuseta maailma jaoks. Installimine kĂ€itub nagu lĂ”putu dĂŒnaamiline silmus. See juhib ĂŒmbritsevat vaatepunkti otsima algus- vĂ”i lĂ”pp-punkti, kuna publik tantsib tegelikult tormiga.

Interaktiivsed Installatsioonid

Falling Water

Interaktiivsed Installatsioonid Langev vesi on interaktiivsete installatsioonide komplekt, mis vĂ”imaldab kasutajatel muuta kuubiku vĂ”i kuubikute ĂŒmber jooksuteed. Kuubikute ja helmestega voolu kombinatsioon annab staatilise objekti ja dĂŒnaamilise veevoolu kontrasti. Voo saab tĂ”mmata, et nĂ€ha, kuidas helmed jooksevad, vĂ”i panna see lihtsalt lauale kĂŒlmunud vee sĂŒndmuskohana. Helmeid peetakse ka soovideks, mida inimesed teevad iga pĂ€ev. Soovid peaksid olema aheldatud ja jooksma igavesti nagu juga.