Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pudel

Herbal Drink

Pudel Nende kontseptsiooni aluseks on emotsionaalne element. VĂ€lja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmĂ€rk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kĂ”rval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamĂ€rkide hulgast. Nende pakend vĂ€ljendab plaani vĂ€ljavĂ”tete mĂ”ju, lillekujulisele valgele portselanpudelile trĂŒkitud vĂ€rvikirevaid mustreid. See rĂ”hutab visuaalselt loodusliku toote mainet.

Veinipurk

Essenzza

Veinipurk Veini kujundus, see on pĂ€ritolumaa ja linn on palju tĂ€helepanu pööranud. Otsige miniatuursetest ja traditsioonilistest maalidest. VÀÀrtuslikud motiivid leidsid, et eesmĂ€rgi saavutamiseks tĂ€hendab see, et kuigi traditsiooniline luksusveinipudelite disain oli vĂ€ga tĂ”hus. Kujunduses kasutatud motiiv, arabesques.Need motiivid on joonistatud Iraani lakitud maalilt. Kujundus pĂŒĂŒab luua originaalseid ja loomingulisi kujundusi ning pĂŒĂŒab luua sisemise tĂ€hendusega disaini ja kandma olulist sĂ”numit.

Mahlapakend

Pure

Mahlapakend Puhta mahla kontseptsiooni alus on emotsionaalne element. VĂ€lja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmĂ€rk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kĂ”rval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamĂ€rkide hulgast. Pakend vĂ€ljendab puuviljaekstraktide mĂ”ju, klaaspudelile trĂŒkitud vĂ€rvilised mustrid, mis meenutavad puuvilja kuju. See rĂ”hutab visuaalselt looduslike toodete mainet.

Kunstiinstallatsioon

Pretty Little Things

Kunstiinstallatsioon PĂ€ris vĂ€ikesed asjad uurivad meditsiiniliste uuringute maailma ja mikroskoobi all nĂ€htavaid keerukaid pilte, tĂ”lgendades neid elava fluro vĂ€rvipaletiga plahvatuslikult kaasaegseteks abstraktseteks mustriteks. Üle 250 meetri pikk ja ĂŒle 40 individuaalse teosega on tegemist suuremahulise installatsiooniga, mis tutvustab avalikkusele uurimistöö ilu.

Installatsioon

The Reflection Room

Installatsioon Inspireerituna punasest vĂ€rvist, mis sĂŒmboliseerib Hiina kultuuri varandust, on peegeldustuba ruumiline kogemus, mis on lĂ”pmatusruumi loomiseks loodud tĂ€ielikult punastest peeglitest. Toas, tĂŒpograafia mĂ€ngib rolli, mis ĂŒhendab publiku iga Hiina uusaasta peamise vÀÀrtusega ja Ă€rgitab inimesi mĂ”tlema, mis aasta on olnud, ja eelseisvat aastat.

SĂŒndmuste Aktiveerimine

Home

SĂŒndmuste Aktiveerimine Kodu hĂ”lmab inimese isikliku kodu nostalgiat ja on kombinatsioon vanast ja uuest. 1960. aasta vanad maalid katavad tagaseina, vĂ€ikesed isiklikud mĂ€lestusmĂ€rgid on kogu ekraanil laiali. Need asjad on omavahel lĂ€bi pĂ”imunud nööride massina, moodustades ĂŒhe loo, kus kuni vaataja seismiseni ilmub teade.