Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehted

odyssey

Ehted Monomeeri poolt loodud odĂŒsseia pĂ”hiidee hĂ”lmab mahukate geomeetriliste kujundite katmist mustrilise nahaga. Sellest saab selguse ja moonutuste, lĂ€bipaistvuse ja varjamise koosmĂ”ju. KĂ”iki geomeetrilisi kujundeid ja mustreid saab soovi korral kombineerida, mitmekesistada ja tĂ€iendada tĂ€iendustega. See pĂ”nev ja lihtne idee vĂ”imaldab luua peaaegu ammendamatu disainilahenduste valiku, mis sobib ideaalselt kiire prototĂŒĂŒbi (3D-printimine) pakutavate vĂ”imalustega, kuna igal kliendil on vĂ”imalik toota tĂ€iesti individuaalset ja ainulaadset eset (kĂŒlastus: www.monomer). eu-pood).

Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne ĆŸakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tĂ”lkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nĂ€gemisega inimesed ja see on mĂ”eldud neile, kes aitavad nĂ€gemist kaotavaid vĂ”i nĂ€gemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et Ă”ppida punktkirjasĂŒsteemi sĂ”braliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tĂ€hestikku, numbreid ja kirjavahemĂ€rke. VĂ€rve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise pĂ”himĂ”te. See on sotsiaalse tĂ€hendusega projekt, mis ulatub kaugemale Ă€ritekstiilidest.

Prillid

Mykita Mylon, Basky

Prillid MYKITA MYLON kollektsioon on valmistatud kergest polĂŒamiidmaterjalist, millel on silmapaistev individuaalne reguleeritavus. See spetsiaalne materjal luuakse kihiti kihiks tĂ€nu selektiivse laserpaagutamise (SLS) tehnikale. TĂ”lgendades 1930ndatel moes olnud traditsioonilise ĂŒmara ja ovaalse ĂŒmara panto prillikuju ĂŒmber, lisab BASKY mudel sellele prillikollektsioonile uue nĂ€o, mis oli algselt mĂ”eldud kasutamiseks spordis.

KĂ€ekell

Ring Watch

KĂ€ekell RĂ”ngakell kujutab endast traditsioonilise kĂ€ekella maksimaalset lihtsustumist, kaotades numbrid ja kĂ€ed kahe rĂ”nga kasuks. See minimalistlik disain tagab nii puhta kui ka lihtsa vĂ€ljanĂ€gemise, mis sobib ideaalselt kella pilkupĂŒĂŒdva esteetikaga. Selle allkirjakroon on endiselt tĂ”hus viis tunni muutmiseks, samal ajal kui selle peidetud e-tindi ekraan nĂ€itab erksavĂ€rvilisi erksavĂ€rvilisi ribasid, sĂ€ilitades lĂ”puks analoogvaate, tagades samas pikema aku tööaja.

KÀevÔru

Fred

KĂ€evĂ”ru KĂ€evĂ”rusid ja kĂ€evĂ”rusid on palju erinevaid: disainerid, kuldsed, plastist, odavad ja kallid ... aga ilusad nagu nad ka pole, on nad kĂ”ik alati lihtsad ja ainult kĂ€evĂ”rud. Fred on midagi enamat. Need kĂ€tised taaselustavad oma lihtsuses vanade aegade ĂŒllasuse, kuid on siiski kaasaegsed. Neid saab kanda nii paljaste kĂ€tega kui ka siidist pluusi vĂ”i musta kampsuniga ning need lisavad neid kandvale inimesele alati klassi eripĂ€ra. Need kĂ€evĂ”rud on ainulaadsed, kuna need tulevad paarina. Need on vĂ€ga kerged, mis muudab nende kandmise kahe silmapaistmatuks. Neid kandes mĂ€rgatakse inimest kindlasti!

Kaelakee Ja Pross

I Am Hydrogen

Kaelakee Ja Pross Kujundus on inspireeritud makrokosmi ja mikrokosmi neoplatoonilisest filosoofiast, nĂ€hes samu mustreid, mis on reprodutseeritud kĂ”igil kosmose tasanditel. Viidates kuldsele suhtele ja fibonacci jĂ€rjestusele, on kaelakees matemaatiline kujundus, mis jĂ€ljendab looduses tĂ€heldatud fĂŒllotaksise mustrit, nagu pĂ€evalilledel, karikakardel ja paljudel muudel taimedel. Kuldne toorus tĂ€histab Universumit, ĂŒmbritsetud aegruumi kangaga. "I Am Hydrogen" esindab samaaegselt "universaalse disaini konstandi" ja universumi enda mudelit.