Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõrmus

Ohgi

Sõrmus Ohgi sõrmuse kujundaja Mimaya Dale on selle sõrmusega edastanud sümboolse sõnumi. Tema rõnga inspiratsioon tuli positiivsetest tähendustest, mis Jaapani voltimisfännidel on ja kui palju neid Jaapani kultuuris armastatakse. Materjaliks on ta 18K kollast kulda ja safiiri ning need toovad esile luksusliku aura. Lisaks sellele istub volditav ventilaator rõnga all nurga all, mis annab ainulaadse ilu. Tema disain on ida ja lääne ühtsus.

Projekti nimi : Ohgi , Disainerite nimi : Mimaya Dale, Kliendi nimi : MIMIDALE DESIGNS.

Ohgi  Sõrmus

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.