Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kirjatüüpi Kujundus

Monk Font

Kirjatüüpi Kujundus Munk otsib tasakaalu humanistlike sans-serifide avatuse ja loetavuse ning ruudukujulise sans-serifi korrapärasema iseloomu vahel. Ehkki algselt kujundati ladina kirjatüübina, otsustati varakult, et see vajab araabiakeelse versiooni lisamiseks laiemat dialoogi. Nii ladina kui ka araabia keel kujundavad meile sama mõtte ja ühise geomeetria idee. Paralleelse disainiprotsessi tugevus võimaldab kahes keeles tasakaalustatud harmooniat ja armu. Nii araabia kui ka ladina keel töötavad sujuvalt koos, kuna neil on jagatud loendurid, varre paksus ja kumerad vormid.

Projekti nimi : Monk Font, Disainerite nimi : Paul Robb, Kliendi nimi : Salt & Pepper.

Monk Font Kirjatüüpi Kujundus

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.