Disainiajakiri
Disainiajakiri
Bränding

1869 Principe Real

Bränding 1869 Principe Real on kodumajutus, mis asub Lissaboni kõige trendikamas paigas - Principe Real. Madonna ostis just selles piirkonnas maja. See B&B asub 1869. aasta vanas palees, hoides vana võlu segamini kaasaegse interjööriga, andes sellele luksusliku ilme ja tunde. Sellel kaubamärgil oli vaja lisada need väärtused oma logosse ja brändirakendustesse, et kajastada selle ainulaadse majutuse filosoofiat. Selle tulemuseks on logo, mis ühendab klassikalise fondi, meenutades vanu ukse numbreid, kaasaegse tüpograafia ja detailiga L Reali stiliseeritud voodiikoonist.

Projekti nimi : 1869 Principe Real, Disainerite nimi : João Loureiro, Kliendi nimi : João Loureiro.

1869 Principe Real Bränding

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.