Disainiajakiri
Disainiajakiri
Luksuslik Hübriidklaver

Exxeo

Luksuslik Hübriidklaver EXXEO on elegantne hübriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemõõtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit täielikult kohandada, et see sobiks selle ümbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kõrgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, näiteks süsinikkiust, esmaklassilisest mootorsõidukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. Täiendatud heliplaadi kõlarisüsteem; taasloob klaverite laia dünaamilist vahemikku läbi 200-vatise, 9-kõlarilise helisüsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis võimaldab klaveril täita ühe laadimisega kuni 20 tundi.

Projekti nimi : Exxeo, Disainerite nimi : iMAN Maghsoudi, Kliendi nimi : EXXEO.

Exxeo Luksuslik Hübriidklaver

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.