Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tossukarp

BSTN Raffle

Tossukarp Ülesandeks oli Nike jalatsi märulikuju kujundamine ja tootmine. Kuna selles kingas on kombineeritud valge maonaha disain erkroheliste elementidega, oli selge, et märulifiguuriks saab moonutaja. Disainerid visandasid ja optimeerisid figuuri väga lühikese ajaga märulifiguuriks tuntud märulikangelaste stiilis. Seejärel kujundasid nad väikese looga koomiksi ja valmistasid selle kujundi 3D-printimisel kvaliteetse pakendiga.

Projekti nimi : BSTN Raffle, Disainerite nimi : Ralf Kauffmann, Kliendi nimi : Brainartist GmbH.

BSTN Raffle Tossukarp

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.