Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögisaal

Elizabeth's Tree House

Söögisaal Arhitektuuri rolli paranemisprotsessis demonstreeriv Elizabethi puumaja on uus söögipaviljon terapeutilise laagri jaoks Kildares. Rasketest haigustest toibuvate laste teenindamiseks moodustab ruum tamme metsa keskel puidu oaasi. Dünaamiline, kuid funktsionaalne puidust diagrid-süsteem sisaldab ekspressiivset katust, ulatuslikku klaasimist ja värvilist lehisekattet, luues interjööri söögituba, mis loob dialoogi ümbritseva järve ja metsaga. Sügav ühendus loodusega kõigil tasanditel soodustab kasutaja mugavust, lõõgastumist, tervenemist ja lummust.

Projekti nimi : Elizabeth's Tree House, Disainerite nimi : McCauley Daye O'Connell Architects, Kliendi nimi : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Söögisaal

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.