Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ripats

Taq Kasra

Ripats Taq Kasra, mis tähendab kasra arch, on praegu Iraagis asuva Sasani kuningriigi mälestusmärk. Seda ripatsit, mis on inspireeritud Taq kasra geomeetriast ja varasemate suveräänsuste suursugususest, mis oli nende struktuuris ja subjektiivsuses, on selle eetose kujundamiseks kasutatud selles arhitektuurimeetodis. Kõige olulisem atribuut on tänapäevane disain, mis on teinud sellest eraldiseisva vaatega detaili, nii et külgvaates näib see tunnelina ja toob subjektivismi ning moodustab frontaalse vaate, mille järgi on see kaarjas ruum.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Utopia

Naiste Rõivaste Kollektsioon Selles kollektsioonis inspireeris Yina Hwang peamiselt kujundeid, mis on sümmeetrilised ja asümmeetrilised ning puudutavad põrandaalust muusikakultuuri. Ta kureeris seda kollektsiooni iseenda omaksvõtmise hetke põhjal, et luua funktsionaalsete, kuid abstraktsete rõivaste ja aksessuaaride kollektsioon, et kehastada oma kogemuse lugu. Projekti kõik trükised ja kangad on originaalsed ning kangaste põhiosa kasutas ta peamiselt PU-nahka, satiini, Power Mashi ja spandeksi.

Kaelakee Ja Kõrvarõngaste Komplekt

Ocean Waves

Kaelakee Ja Kõrvarõngaste Komplekt Ookeanilainete kaelakee on ilus kaasaegne ehe. Kujunduse peamine inspiratsioon on ookean. See on kaelakee projekteeritud võtmeelemendid selle avarus, elujõud ja puhtus. Kujundaja on ookeani pritsmete lainete visiooni esitamiseks kasutanud head sinise ja valge tasakaalu. See on käsitööna valmistatud 18K valgest kullast ning teemantide ja sinise safiiriga. Kaelakee on üsna suur, kuid õrn. See on konstrueeritud nii, et see sobib kõigi rõivaste vormidega, kuid sobib paremini kaelusega sidumiseks, nii et see ei kattuks.

TrĂĽkitud Tekstiil

The Withering Flower

Trükitud Tekstiil Kõdunev lill tähistab lillepildi jõudu. Lill on Hiina kirjanduses populaarne subjektiks kirjutatud teema. Vastupidiselt õitseva lille populaarsusele seostatakse kõduneva lille pilte sageli jinxide ja tabudega. Kogumikus vaadeldakse, mis kujundab kogukonna ettekujutust sellest, mis on ülev ja jube. Tekstiilitehnika, mis on kujundatud pikkusega 100–200 cm pikkuste tüllkleitidena ja silikoontrükiks poolläbipaistvatele võrkkangastele, võimaldab printidel jääda läbipaistmatuks ja venitada võrgusilma, luues printide õhus hõljuva ilme.

Rõngas

Arch

Rõngas Disainer saab inspiratsiooni kaarekonstruktsioonide ja vikerkaare kujudest. Kolme mõõtmelise vormi saamiseks ühendatakse kaks motiivi - kaare kuju ja tilga kuju. Kombineerides minimaalseid jooni ja vorme ning kasutades lihtsaid ja tavalisi motiive, on tulemuseks lihtne ja elegantne rõngas, mis tehakse julgeks ja mänguliseks, pakkudes ruumi energia ja rütmi voolamiseks. Erinevate nurkade alt muutub rõnga kuju - tilga kuju vaadeldakse eestnurga alt, kaare kuju vaadatakse külgnurga alt ja rist ülemise nurga alt. See pakub kandjale stimulatsiooni.

Rõngas

Touch

Rõngas Lihtsa žesti abil edastab puudutus rikkalikke emotsioone. Touch rõnga kaudu on disainer eesmärk edastada see soe ja vormitu tunne külma ja tahke metalliga. 2 kõverat ühendatakse rõngaks, mis soovitab 2 inimesel kätt hoida. Rõngas muudab oma külge, kui selle asendit pööratakse sõrmele ja vaadatakse erinevate nurkade alt. Kui ühendatud osad on sõrmede vahel paigutatud, näib rõngas kas kollane või valge. Kui ühendatud osad on sõrmega paigutatud, saate koos nautida nii kollast kui ka valget värvi.