Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tulekustuti Ja Põgenemisvasar

FZ

Tulekustuti Ja Põgenemisvasar Sõidukite turvavarustus on hädavajalik. Tulekustutid ja ohutusvasarad - nende kahe kombinatsioon võib parandada auto põgenemise tõhusust autoõnnetuse korral. Autoruum on piiratud, nii et see seade on konstrueeritud piisavalt väikeseks. Selle saab isikliku autoga kuhu iganes paigutada. Traditsioonilised sõidukite tulekustutid on ühekordselt kasutatavad ja see disain võib hõlpsalt vooderdust asendada. See on mugavam haardumine, kasutajatel on seda lihtne kasutada.

SĂĽndmuse Aktiveerimine

The Jewel

Sündmuse Aktiveerimine 3D ehtekarp oli interaktiivne jaemüügipind, mis kutsus avalikkust üles kasutama oma ehete loomisel 3D-printimisel uusimat tehnoloogiat. Meid kutsuti ruumi aktiveerima ja mõtlesime koheselt - kuidas saab ehtekarp olla valmis ilma ilusa eritellimusel ehteta? Tulemuseks oli kaasaegne skulptuur, mille tulemuseks oli prisma värv, mis hõlmas peegeldava valguse, värvi ja varju ilu.

Autonoomne Mobiilrobot

Pharmy

Autonoomne Mobiilrobot Autonoomne navigatsioonirobot haigla logistika jaoks. See on toote-teenuse süsteem, mis tagab ohutute ja tõhusate sünnituste läbiviimise, vähendades tervishoiutöötajate võimalusi haigestuda, piirates pandeemilisi haigusi haiglapersonali ja patsientide vahel (COVID-19 või H1N1). Kujundus aitab hõlpsasti juurde pääseda ja ohutult toimetada haiglatoimetustega, kasutades sõbraliku tehnoloogia abil lihtsat kasutaja interaktsiooni. Robotüksustel on võime liikuda autonoomselt sisekeskkonda ja neil on sünkroniseeritud voog sarnaste üksustega, olles võimelised robotiseerima meeskonna ühistööd.

Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult põletades või ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vähesed kasutajad. Nende piirangute ületamiseks luuakse pärast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud käsitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille käigus on loodud üle 60 disainilahenduse, 10 prototüüpi ja 200 katset. See demonstreerib uut võimalikku ärimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hõlpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ümbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sõidavad.

Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle võimsa väljanägemise järgi, et pakkuda värskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mõeldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain võimaldab sõbralikke maitseelamusi, tervise- ja hügieenielamusi. Sellel on uuenduslik süsteem, mis lõikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrõhu abil. See tähendab, et maksimaalne jõudlus saavutatakse ilma kesta pigistamata või puudutamata.

Transformatiivne Rehv

T Razr

Transformatiivne Rehv Lähitulevikus on ukse ees elektritranspordi arengu õitseaeg. Autovaruosade tootjana mõtleb Maxxis, kuidas ta suudab kujundada teostatava nutika süsteemi, mis saaks selles trendis osaleda ja isegi kiirendada. T Razr on nutikas rehv, mis on välja töötatud vastavalt vajadusele. Selle sisseehitatud andurid tuvastavad aktiivselt erinevad sõidutingimused ja annavad aktiivseid signaale rehvi muundamiseks. Suurendatud astmed venitavad ja muudavad signaalina kontaktpinda, parandades seetõttu veojõudlust.