Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kinnisvarabüroo

The Float

Kinnisvarabüroo Projekteerime selles projektis arhitektuuri, interjööri ja maastikku. Juhtum on „Kinnisvaraagentuur”, kinnisvarariigi nimi on [Sky villa], nii et mõelge sellele kontseptsioonile juhtumi nimi lähtepunktina. Ja projekt asub Xiameni kesklinnas, tingimused baasi ümber on ebasoodsad, seal on vanad korterid ja ehitusplats, vastas on kool, maastikku ei ümbritse. Lõpuks tõmmake kontseptsiooni [Float] abil müügikeskus 2F kõrgusele ja looge oma maastik, virna tasemel bassein, nii et müügikeskusele meeldib vees hõljuda ja külastajad käivad üle suure pindala tiigist ja kogu müügikontori esimesel korrusel kõndige tagumistele treppidele ja minge üles müügisaali. Konstruktsioon on teraskonstruktsioon, hoonekujundus ja sisekujundus taotlevad tehnika integreerimist ja ühtsust.

Maja

Geometry Space

Maja See projekt on villaprojekt, mis asub [SAC Beigan Hilli rahvusvahelises kunstikeskuses] Shanghai äärelinnas, kogukonnas on kunstikeskus, mis pakub palju kultuurilisi tegevusi, villa võib olla kontor või stuudio või kodu, kogukonna vaatekeskusel on suur järvekirurgia , see mudel asub otse järve ääres. Ehitise eripära on siseruumideta siseruum, mis annab siseruumidele suurima varieeruvuse ja loovuse, aga ka ruumi vabaduse ja varieeruvuse, siseehituse, kujunduse tehnika on muutuvama, laiendatava geomeetria tõttu loob siseruumi, järgides ka [kunstikeskuse] loomingulisi ideid. Split-tüüpi konstruktsioon ja peatrepp asuvad keset siseruumi, vasak ja parem külg aga on split-level trepid, seega kokku viis erinevat siseruumide treppide ala, mis ruumi ühendavad.

Kinnisvarabüroo

The Ribbon

Kinnisvarabüroo Nagu näiteks "Lindi tants", avatud ruumilise mõõtmega, on üldine ruum valge, kasutage mööbli postituse mõistet, kujundage ruumiga ühendav suhe, kõige erilisem on seina ja kapi suhe, integreerimine laud lae ja maapinnaga, katkestage osa ebaregulaarse geomeetria järgi tahtlikult, see mitte ainult ei hõlma tala ülemääraseid defekte, vaid näitab ka tänapäevast tegelikku kontseptsiooni, näidates valguse peegelduse kaudu kõvera stiilis abstraktset ideed paelast.

Kinnisvara Müügikeskus

MIX C SALES CENTRE

Kinnisvara Müügikeskus t on kinnisvara müügikeskus. Algne arhitektuurivorm on klaasist ruudukujuline kast. Üldist sisekujundust saab vaadata hoone välisküljest ja sisekujundus kajastub täielikult hoone kõrguses. Seal on neli funktsiooniala, multimeediumekraani ala, mudeli kuvari ala, läbirääkimiste diivanipiirkond ja materjalide kuvamise ala. Neli funktsiooniala on hajutatud ja eraldatud. Niisiis rakendasime terve ruumi ühendamiseks lindi, et saavutada kaks kujunduskontseptsiooni: 1. funktsioonipiirkondade ühendamine 2. hoone kõrguse moodustamine.

Büroohoone

FLOW LINE

Büroohoone Kohapealne ruum on hoone välisseina tõttu ebakorrapärane ja kõver. Seetõttu rakendab disainer antud juhul vooluliinide kontseptsiooni lootuses tekitada voolutunnet ja lõpuks muundada need voolavateks liinideks. Esiteks lammutasime avaliku koridori külgneva välisseina ja rakendasime kolme funktsiooniala, Kolme ala ringlemiseks kasutasime vooluliini ja vooluliin on ka sissepääs väljast. Ettevõte on jagatud viieks osakonnaks ja nende esindamiseks kasutame viit rida.

Disain / Müüginäitus

dieForm

Disain / Müüginäitus Näitus "dieForm" on nii innovaatiline nii kujunduse kui ka uudse tegevuskontseptsiooni abil. Kõik virtuaalse müügisalongi tooted on füüsiliselt ekraanil. Külastajaid ei sega toote eest ei reklaami- ega müügipersonal. Lisateavet iga toote kohta leiate multimeediumekraanidelt või QR-koodi kaudu virtuaalsest müügisaalist (rakendus ja veebisait), kus tooteid saab ka kohapeal tellida. Kontseptsioon võimaldab tutvustada põnevat tootevalikut, rõhutades samas toodet, mitte kaubamärki.