Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kunstiinstallatsiooni Kujundus

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstiinstallatsiooni Kujundus Jaapani tantsu installatsiooni kavand. Jaapanlased on juba vanast ajast värve värvinud, et püha asju väljendada. Samuti on püha sügavust esindava asjana kasutatud paberi kuhjamist ruudukujuliste siluetidega. Nakamura Kazunobu kujundas ruumi, mis muudab atmosfääri, vahetudes erinevate värvidega, mille motiiviks on selline ruudukujuline "kuhjamine". Õhus lendavad paneelid, mis asuvad tantsijate kohal, katavad taeva lavaruumi kohal ja kujutavad ruumi läbivat valguse väljanägemist, mida ilma paneelideta näha pole.

Projekti nimi : Kasane no Irome - Piling up Colors, Disainerite nimi : Nakamura Kazunobu, Kliendi nimi : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Kunstiinstallatsiooni Kujundus

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.