Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamatupood

Guiyang Zhongshuge

Raamatupood Mägiste koridoride ja stalaktiidist grotto-ilmega raamaturiiulitega tutvustab raamatupood lugejatele Karsti koopa maailma. Sel viisil pakub disainimeeskond fantastilisi visuaalseid kogemusi, levitades samal ajal kohalikke eripärasid ja kultuuri suurematele rahvahulkadele. Guiyang Zhongshuge on Guiyangi linnas olnud kultuuriline tunnus ja linna vaatamisväärsus. Lisaks ületab see ka kultuurilise atmosfääri tühimiku Guiyangis.

Projekti nimi : Guiyang Zhongshuge, Disainerite nimi : Li Xiang, Kliendi nimi : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Raamatupood

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.