Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kunstiinstallatsiooni Kujundus

Hand down the Tale of the HEIKE

Kunstiinstallatsiooni Kujundus Kolmemõõtmeline lavakujundus, kasutades kogu lavaruumi. Otsime uut Jaapani tantsu ja see on lavakunsti kujundus, mille eesmärk oli Jaapani kaasaegse tantsu ideaalne vorm. Erinevalt traditsioonilisest Jaapani tantsust kahemõõtmeline lavakunst on kolmemõõtmeline disain, mis kasutab ära kogu lavaruumi.

Projekti nimi : Hand down the Tale of the HEIKE, Disainerite nimi : Nakamura Kazunobu, Kliendi nimi : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Kunstiinstallatsiooni Kujundus

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.