Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Osaka

Restoran Itaim Bibi naabruses (São Paulo, Brasiilia) asuv Osaka näitab uhkusega oma arhitektuuri, pakkudes intiimset ja hubast atmosfääri erinevates ruumides. Tänava kõrval olev väliterrass on sissepääs rohelisse ja kaasaegsesse sisehoovi, seos interjööri, eksterjööri ja looduse vahel. Privaatne ja viimistletud esteetika realiseerus looduslike elementide, nagu puit, kivid, raud ja tekstiil, kasutamisel. Hämara valgustusega lamell-katusesüsteemi ja puidust võretöid uuriti hoolikalt, et viia lõpule harmoneeruv sisekujundus ja luua erinevad keskkonnad.

Projekti nimi : Osaka , Disainerite nimi : Ariel Chemi, Kliendi nimi : Osaka.

Osaka  Restoran

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.