Disainiajakiri
Disainiajakiri
Toidupakend

Kuniichi

Toidupakend Jaapani traditsiooniline konserveeritud toit Tsukudani pole maailmas kuigi tuntud. Sojakastmel põhinev hautatud roog, mis ühendab endas mitmesuguseid mereande ja maa koostisosi. Uus pakend sisaldab üheksat etiketti, mis on mõeldud traditsiooniliste Jaapani mustrite moderniseerimiseks ja koostisosade omaduste väljendamiseks. Uus kaubamärgi logo on loodud ootusega seda traditsiooni järgmiseks 100 aastaks jätkata.

Projekti nimi : Kuniichi, Disainerite nimi : Katsunari Shishido, Kliendi nimi : COCODORU.

Kuniichi Toidupakend

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.