Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvik

Perception

Kohvik See väike soe puidust kohvik asub ristmiku nurgal vaikses piirkonnas. Tsentraliseeritud avatud ettevalmistustsoon pakub külastajatele barista esinemisest puhta ja ulatusliku kogemuse kõikjal, kus baarist või kohvikus istutakse. Laeobjekt nimega "Varjutav puu" algab ettevalmistustsooni tagaküljelt ja see katab klienditsooni, et muuta kogu selle kohviku atmosfäär. See annab külastajatele ebatavalise ruumilise efekti ja muutub ka meediumiks inimestele, kes soovivad maitsekohviga mõttesse jääda.

Projekti nimi : Perception, Disainerite nimi : Haejun Jung, Kliendi nimi : Perception.

Perception Kohvik

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.