Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teemant SÔrmus

The Great Goddess Isida

Teemant SĂ”rmus Isida on 14K kuldsĂ”rmus, mis libiseb sĂ”rmega, et luua vĂ”luv vĂ€limus. Isida rĂ”nga fassaad on kaunistatud ainulaadsete elementidega nagu teemandid, ametĂŒstid, tsitriinid, tsavoriit, topaas ja seda tĂ€iendatakse valge ja kollase kullaga. Igal tĂŒkil on oma konkreetne materjal, muutes selle ainulaadseks. Lisaks peegeldab viilutatud vÀÀriskividel asuv tasane klaasitaoline fassaad erinevaid valguskiiri erinevates oludes, lisades rĂ”ngale eksklusiivse iseloomu.

Kaelakee

Scar is No More a Scar

Kaelakee Kujunduse taga on dramaatiline valus lugu. See oli inspireeritud minu unustamatust piinlikust armist kehal, mille 12-aastaselt tugevad ilutulestikud pĂ”letasid. Üritades seda tĂ€toveeringuga katta, hoiatas tĂ€toveerija mind, et hirmul on hullem katta. Igal inimesel on oma arm, kĂ”igil on oma unustamatu valus lugu vĂ”i ajalugu, parim lahendus tervenemiseks on Ă”ppida sellega silmitsi seisma ja sellest tugevalt ĂŒle saama, selle asemel, et end varjata vĂ”i proovida sellest pĂ”geneda. SeetĂ”ttu loodan, et inimesed, kes mu ehteid kannavad, tunnevad end tugevamana ja positiivsemana.

Ühendatud KĂ€ekell

COOKOO

Ühendatud KĂ€ekell COOKOO ℱ, maailma esimene disainitud nutikell, mis ĂŒhendab analoogliikumise digitaalse ekraaniga. Ülimalt puhaste joonte ja nutikate funktsioonide ikoonilise kujunduse abil kuvatakse kellal teie nutitelefoni vĂ”i iPadi eelistatud mĂ€rguanded. TĂ€nu COOKOO App ℱ -ile saavad kasutajad oma ĂŒhendatud elu kontrolli all hoida, valides, milliseid mĂ€rguandeid ja teateid nad tahavad saada oma randmele. Kohandatava nupu COMMAND vajutamine vĂ”imaldab kaamerat kaugjuhtimispuldil kĂ€ivitada, muusika taasesitust kaugjuhtimispuldil, ĂŒhe nupuvajutusega Facebooki sisselogimist ja paljusid muid vĂ”imalusi kasutada.

SĂŒlearvuti Ümbris

Olga

SĂŒlearvuti Ümbris Spetsiaalse rihmaga sĂŒlearvuti ĂŒmbris ja kinnitage veel ĂŒks ĂŒmbrisesĂŒsteem. Materjali jaoks vĂ”tsin taaskasutatud naha. VĂ€rve on mitu, alates sellest, kui igaĂŒks saab ise oma kĂ€tte saada. Minu eesmĂ€rk oli teha tavaline, huvitav sĂŒlearvutikott, kus on hĂ”lpsasti hooldatav sĂŒsteem ja kus saate kinnitada mĂ”ne muu korpuse, kui peate kaasas olema kaasasolevaid Mac Book Pro ja Ipad vĂ”i mini Ipad. Kohvriga vĂ”ite kaasas kanda vihmavarju vĂ”i ajalehte. Kergesti vahetatav kohver igaks pĂ€evaks.

Vihmamantel

UMBRELLA COAT

Vihmamantel See vihmamantel on kombinatsioon vihmamantlist, vihmavarjest ja veekindlatest pĂŒkstest. SĂ”ltuvalt ilmastikuoludest ja vihma hulgast saab seda kohandada erineva kaitsetasemega. Tema ainulaadne omadus on see, et see ĂŒhendab ĂŒhes esemes vihmamantli ja vihmavarju. Vihmavarjuga vihmavari on teie kĂ€ed vabad. Samuti vĂ”ib see sobida suurepĂ€raselt selliste sporditegevustega nagu jalgrattaga sĂ”itmine. Lisaks ei torma rahvarohkel tĂ€naval teiste vihmavarjude juurde, kuna vihmavarju kapuuts ulatub ĂŒle teie Ă”lgade.

SÔrmus

Doppio

SĂ”rmus See on pĂ”nev mĂŒstilise olemuse ehe. “Doppio” liigub oma spiraalses vormis kahes suunas, sĂŒmboliseerides meeste aega: nende minevikku ja tulevikku. See kannab hĂ”bedat ja kulda, mis esindavad inimvaimu vooruste arengut kogu tema ajaloo jooksul Maal.