Disainiajakiri
Disainiajakiri
Auhind

Nagrada

Auhind See disain on loodud selleks, et aidata kaasa elu normaliseerumisele isolatsiooni ajal ja luua online-turniiride võitjatele eriauhind. Auhinna kujundus kujutab endast etturi muutumist kuningannaks, kui tunnustust mängija edusammudele males. Auhind koosneb kahest lamedast figuurist, kuningannast ja etturist, mis torgatakse üksteise sisse kitsaste pilude tõttu, mis moodustavad ühtse tassi. Auhinnakujundus on tänu roostevabale terasele vastupidav ja seda on mugav võitjale postiga transportida.

Riidepuu

Linap

Riidepuu See elegantne riidepuu pakub lahendusi mõnele suurimale probleemile – kitsa kraega riiete sisestamise raskus, aluspesu riputamise raskus ja vastupidavus. Disaini inspiratsiooni andis kirjaklamber, mis on pidev ja vastupidav ning lõplik vormimine ja materjali valik tulenes just nende probleemide lahendustest. Tulemuseks on suurepärane toode, mis hõlbustab lõppkasutaja igapäevaelu ja ühtlasi ka tore butiikpoe aksessuaar.

Mobiilimängude Ekraanikaitse

Game Shield

Mobiilimängude Ekraanikaitse Monifilmi Game Shield on 9H karastatud klaasist ekraanikaitse, mis on loodud 5G mobiilseadmete ERA jaoks. See on optimeeritud intensiivseks ja pikaajaliseks ekraanivaatamiseks, kasutades kõigest 0,08 mikromeetrise karedusega ekraani ülisujuvust, et kasutaja saaks optimaalse kiiruse ja täpsusega pühkida ja puudutada, mistõttu on see ideaalne mobiilimängude ja meelelahutuse jaoks. See tagab ka 92,5-protsendilise ekraani läbilaskvuse koos Zero Red Sparkling ja muude silmade kaitsefunktsioonidega, nagu Anti Blue Light ja Anti-Glare, mis tagavad pikaajalise vaatamise mugavuse. Game Shieldi saab teha nii Apple iPhone'i kui ka Androidi telefonidele.

Jooksja Medalid

Riga marathon 2020

Jooksja Medalid Riia rahvusvahelise maratoni raja 30. juubelimedal on kaht silda ühendava sümboolse kujuga. 3D-kõvera pinnaga kujutatav lõpmatult pidev pilt on disainitud viies suuruses vastavalt medali läbisõidule, näiteks täismaraton ja poolmaraton. Viimistlus on matt pronks, medali tagaküljele on graveeritud turniiri nimi ja läbisõit. Lint koosneb Riia linna värvidest, mille gradatsioonid ja traditsioonilised läti mustrid kaasaegsetes mustrites.

KujundusĂĽrituste Programm

Russian Design Pavilion

Kujundusürituste Programm näitused, ideekonkursid, töötoad, haridusliku disainiga seotud nõustamis- ja kirjastamisprojektid, mille eesmärk on reklaamida vene disainereid ja kaubamärke välismaal. Meie tegevus stimuleerib venekeelseid disainereid täiustama oma teadmisi ja oskusi rahvusvaheliste projektide kaudu ning aitab neil mõista oma rolli disainikogukonnas, kuidas oma tooteid reklaamida ja muuta need konkurentsivõimeliseks ning luua tõelisi uuendusi.

Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend Ettevõtte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala põhimõtte ja ettevõtte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmärk on edendada meeskonnatööd ja üldist äritegevust. Lisaks on see ettevõtte korporatiivse identiteedi uus element. Ettevõtte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks või juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevõttele ja see on värvitud meeskonna või üksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaüks saab valida mis tahes värvi või välja.