Disainiajakiri
Disainiajakiri
Plakat

Cells

Plakat 19. juulil 2017 ehitas PIY vÀikese hoone Melbourne'is, Austraalias. See on 761 komponendist koosnev vÀike loss ja nad nimetasid seda "Rakkudeks". SÔlmed on konstrueeritud kÀsitsi keeratava keerme ja sirge lÔngana, mis on kokku vÔetud kui "Ida-tenon". West Mortise ". Leiate nende tooteid, sealhulgas muutuvad riiulid, Ôppe- ja kingaraamid jms., Mis kÔik on lagundatud ja uuesti organismiks kokku pandud. Ja siis tunnete nende soovi vabalt kasvada.

Tee

Seven Tea House

Tee Teehalli brÀnd, vÔttes tee vabalt ja rahulikult imetleva ja laialivalguva kujutise, tee valmistamise kontseptsioon, tugev vÔi nÔrk, kujunedes ettearvamatult teemaalingute elemendiks tee maitsmise ajal. Tee tindina vÔtmise ja pastapliiatsina kasutamise juhuslik vÔlu, visandades teesaali pere laienevat meelt koos maastikuga. Algne pakendikujundus edastab hubase atmosfÀÀri, vÀljendades meeldivat elu tee ÀÀres.

BrÀndi Reklaam

Project Yellow

BrĂ€ndi Reklaam Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni KĂ”ik on kollane. VĂ”tmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri vĂ€livĂ€ljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline vĂ€rviskeem, et moodustada ĂŒhtne vĂ”tmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.

Visuaalne Ip-Disain

Project Yellow

Visuaalne Ip-Disain Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni KĂ”ik on kollane. VĂ”tmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri vĂ€livĂ€ljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline vĂ€rviskeem, et moodustada ĂŒhtne vĂ”tmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.

BrĂ€ndi Identiteedi Ümberkujundamine

InterBrasil

BrĂ€ndi Identiteedi Ümberkujundamine BrĂ€ndi ĂŒmbermĂ”testamise ja ĂŒmberkujundamise inspiratsiooniks olid muudatused moderniseerimises ja integratsioonis ettevĂ”tte kultuuris. SĂŒdame kujundus ei saanud enam olla brĂ€ndist vĂ€line, see inspireerib partnerlust nii töötajate sees kui ka klientidega. Integreeritud liit hĂŒvede, pĂŒhendumuse ja teenuse kvaliteedi vahel. Kujundist vĂ€rvideni integreeris uus kujundus sĂŒdame B-sse ja terviseristi T. sĂŒda.

BrÀndi Disain

EXP Brasil

BrĂ€ndi Disain EXP Brasili kaubamĂ€rgi kujundus on pĂ€rit ettevĂ”tte ĂŒhtsuse ja partnerluse pĂ”himĂ”tetest. Tehnoloogia ja disaini segu ettevalmistamine nende projektides nagu kontorielu puhul. TĂŒpograafiaelement esindab selle ettevĂ”tte liit ja tugevust. X-tĂ€he kujundus on kindel ja integreeritud, kuid vĂ€ga kerge ja tehnoloogiline. BrĂ€nd esindab stuudioelu koos tĂ€htedega tĂ€htedega, nii positiivsel kui ka negatiivsel ruumist, mis ĂŒhendab inimesi ja disaini, nii individuaalset kui ka kollektiivset, lihtsat, tehnoloogilist, kerget ja vastupidavat, professionaalset ja isiklikku.