Disainiajakiri
Disainiajakiri
Gurmeetoidu Kinkekomplekt

Saintly Flavours

Gurmeetoidu Kinkekomplekt Saintly Flavours on gurmeetoidu kinkekomplekt, mis on suunatud tipptasemel poodide tarbijatele. Järgides suundumust, kus toit ja söögituba on muutunud moes, pärineb projekti inspiratsioon katoliikluse Met Gala 2018. aasta moeteemal. Jeremy Bonggu Kang üritas luua välimuse, mis köidab tipptasemel kaupluste tarbijaid, kasutades illustratsioonide kaunist ja traditsioonilist söövitusstiili, et esindada katoliiklikes kloostrites rikkalikku kunsti ja kvaliteetse toidu valmistamise traditsiooni.

Avalik Kunstiruum

Dachuan Lane Art Installation

Avalik Kunstiruum Jinjiangi jõe läänekaldal asuv Chengdu Dachuani rada on ajalooline tänav, mis ühendab Chengdu Idavärava linnamüüri varemeid. Projekti käigus ehitati ajaloos olev Dachuan Lane'i võlvkäik vanal viisil algsesse tänavasse ja selle tänava loo rääkis tänavakunstiinstallatsioon. Kunstiinstallatsiooni sekkumine on omamoodi meedium lugude jätkamiseks ja edastamiseks. See ei reprodutseeri mitte ainult lammutatud ajalooliste tänavate ja radade jälgi, vaid pakub ka uute tänavate ja radade jaoks omamoodi linnamälu temperatuuri.

Visuaalne Kommunikatsioon

Plates

Visuaalne Kommunikatsioon Rauakaupluse erinevate osakondade demonstreerimiseks tegi Didyk Pictures idee esitada need mitme taldrikuna, millel oleks peal erinevad riistvaraobjektid ja mida pakutakse restorani viisil. Valge taust ja valged nõud aitavad serveeritavaid esemeid rõhutada ja lihtsustavad kaupluse külastajatel teatud osakonna leidmist. Pilte kasutati ka üle Eesti ühistranspordi 6x3-meetristel stendidel ja plakatitel. Valge taust ja lihtne kompositsioon võimaldavad seda reklaamisõnumit tajuda isegi autoga mööduval inimesel.

Skulptuur

Iceberg

Skulptuur Jäämäed on siseskulptuurid. Mägede ühendamise kaudu on võimalik ehitada mäestikke, klaasist tehtud vaimseid maastikke. Iga taaskasutatud klaasist eseme pind on ainulaadne. Seega on igal objektil ainulaadne tegelane, hing. Skulptuurid on Soomes käsitsi kujundatud, allkirjastatud ja nummerdatud. Jäämäe skulptuuride peamine filosoofia on kliimamuutuste kajastamine. Seetõttu on kasutatud materjaliks ümbertöödeldud klaas.

Vaatamisrakendus

TTMM for Pebble

Vaatamisrakendus TTMM on Pebble 2 nutikellale pühendatud 130 Watchface'i kollektsiooni. Konkreetsed mudelid näitavad aega ja kuupäeva, nädala päeva, samme, aktiivsuse aega, vahemaad, temperatuuri ja aku või Bluetoothi olekut. Kasutaja saab kohandada teabe tüüpi ja pärast raputamist näha täiendavaid andmeid. TTMM kellapinnad on lihtsad, minimaalsed, esteetilise kujundusega. See on numbrikombinatsioon ja abstraktne info-graafika, mis sobib ideaalselt robotite ajastule.

Vaatamisrakendus

TTMM for Fitbit

Vaatamisrakendus TTMM on 21 kella küljest koosnev kollektsioon, mis on pühendatud Fitbit Versa ja Fitbit Ionic nutikelladele. Kella nägudel on keerukate seadete seadistamine, lihtsalt ekraanil puudutades. See muudab need värvi, kujunduse eelseadete ja kasutaja eelistuste järgi väga kiireks ja hõlpsaks kohandamiseks. See on inspireeritud sellistest filmidest nagu Blade Runner ja Twin Peaks.