Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ă•llepakend

Okhota Strong

Õllepakend Selle ümberkujundamise idee on näidata toote kõrget ABV visuaalselt äratuntava kindla materjali - gofreeritud metalli kaudu. Gofreeritud metalli reljeeftrükk saab klaaspudeli peamiseks motiiviks, muutes selle samas puutetundlikuks ja hõlpsasti hoitavaks. Gofreeritud metalli meenutav graafiline muster kantakse alumiiniumile üle, seda saab täiendada diagonaalse kaubamärgi logoga ja jahimehe moderniseeritud kujutisega, mis muudab uue kujunduse dünaamilisemaks. Graafiline lahendus nii pudeli kui ka purgi jaoks on lihtne ja hõlpsasti teostatav. Julged värvid ja tursked kujunduselemendid meeldivad sihtrühmale ja suurendavad riiulite nähtavust.

Pakend

Stonage

Pakend Loovalt kombineeritud „lahustuva pakendi” kontseptsiooniga alkohoolsed joogid annavad sulavat kivi ainulaadse väärtuse erinevalt traditsioonilistest alkoholipakenditest. Tavalise pakendiprotseduuri asemel on sulamiskivi eesmärk lahustuda kõrgel temperatuuril kokkupuutel. Kui alkoholipakk valatakse kuuma veega, lahustub nn marmorist pakend ise, samal ajal kui klient on valmis jooki nautima oma eritellimusel valmistatud tootega. See on uus viis alkohoolsete jookide nautimiseks ja traditsioonilise väärtuse hindamiseks.

Kokaraamat

12 Months

Kokaraamat Debüüdi autori Eva Bezzeghi kohvilaua Ungari kokaraamat 12 kuud tõi välja Artbeet Publishing 2017. aasta novembris. See on ainulaadne maaliline kunstiline pealkiri, mis esitleb kuuhooajal hooajalisi salateid, mis kajastavad mitme köögi maitset kogu maailmast. Peatükid jälgivad aastaaegade muutusi meie taldrikutel ja looduses terve aasta vältel, kasutades 360pp-sse hooajalisi retsepte ja vastavaid toite, kohalikku maastikku ja eluportreesid. Lisaks mitteseotud temaatilisele retseptide kogumikule, tõotab see ka kestvat kunstilist raamatuelamust.

Kohvipakend

The Mood

Kohvipakend Kujundus esitleb viit erinevat käsitsi joonistatud, vintage inspireeritud ja pisut realistlikku ahvi nägu, millest igaüks tähistab eri piirkonnast pärit erinevat kohvi. Nende peas stiilne, klassikaline müts. Nende kerge väljendus kutsub esile uudishimu. Need rõvedad ahvid viitavad kvaliteedile, nende irooniline rafineeritumus meeldib kohvijoojatele, kes on huvitatud keerukatest maitseomadustest. Nende väljendused esindavad mänguliselt meeleolu, kuid viitavad ka kohvi maitseprofiilile: mahe, tugev, hapu või sile. Kujundus on lihtne, kuid siiski kaval, kohv igas meeleolus.

Konjakiklaas

30s

Konjakiklaas Teos oli mõeldud konjaki joomiseks. See on klaasistuudios tasuta. See muudab iga klaasitüki individuaalseks. Klaasi on lihtne haarata ja see tundub huvitav iga nurga alt. Klaasi kuju peegeldab erinevate nurkade alt valgust, lisades joomisele täiendavat naudingut. Tassi lamendatud kuju tõttu võite klaasi lauale asetada nii, nagu soovite puhata mõlemal küljel. Teose nimi ja idee tähistavad kunstniku vananemist. Kujundus kajastab vananemise nüansse ja viitab konjakide kvaliteedi parandamise traditsioonile.

Nahahoolduse Pakett

Bionyalux

Nahahoolduse Pakett Naha taastamise kontseptsioon uutes nahahooldustoodetes langeb kokku bagasse ümbertöötlemise, keskkonnakaitse ja ökoloogilise kontseptsiooniga. 30-päevase nahaparandusprotseduuri 60-päevase toidukvaliteediga piiratud säilivusaja tooteomaduste hulgast valitakse toote visuaalse äratundmise sümboliks 30 ja 60 ning kasutamise kolm etappi, 1,2, 3 on visioonisse integreeritud.