Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kanepi Infundeeritud Pillid

Secret Tarts

Kanepi Infundeeritud Pillid Secret Tarps pakend on valmistatud niinimetatud moderniseeritud retro / vintage stiilis, kus on tunda vana kooli mĂ€rkmeid, nii et meister-proviisori puudutuse ootamine hoiab klienti esmapilgul ja hiljem, samal ajal kui peamiste kujunduselementide ĂŒksikasjalik vaatlus on kodeeritud holistlik struktuur, mis kannab edasi peamist turunduspunkti: selle toote on vĂ€lja töötanud proviisori kĂ€sitöönduslik ettevĂ”te ja selle sees on kĂ€sitsi valmistatud apteekri salajane retsept.

Mobiilirakendus

Akbank Mobile

Mobiilirakendus Akbanki mobiilirakenduse uus kujundus pakub uut vaatenurka sotsiaalse, nutika, tulevikukindla ja rahuldust pakkuva pangakogemuse osas. Pealehe isikupÀrastatud ala kujundusega saavad kasutajad vaadata nutikat teavet, et kergendada nende rahalist elu. Selle uue disainikÀsitluse abil rÀÀgivad traditsioonilised pangatehingud ka kasutajate keelt kontaktpisipiltide visuaalide, lihtsustatud toimingute voogude ja kontseptsioonidega.

Avalik Skulptuur

Bubble Forest

Avalik Skulptuur Bubble Forest on happekindlast roostevabast terasest valmistatud avalik skulptuur. See on valgustatud programmeeritavate RGB LED-lampidega, mis vĂ”imaldab skulptuuril pĂ€ikeseloojangul lĂ€bi viia suurejoonelise metamorfoosi. See loodi taimede hapniku tootmise vĂ”ime peegeldusena. Nimimets koosneb 18 terasvarrest / -sĂŒvendist, mis lĂ”pevad kroonidega sfÀÀriliste konstruktsioonide kujul, mis tĂ€histavad ĂŒhte Ă”humulli. Bubble Forest viitab nii maapealsele taimestikule kui ka jĂ€rvede, merede ja ookeanide pĂ”hjast tuntud taimedele

BrÀndi Identiteet

Pride

BrĂ€ndi Identiteet Bride Pride kujunduse loomiseks kasutas meeskond sihtrĂŒhma uuringut mitmel viisil. Kui meeskond kujundas logo ja ettevĂ”tte identiteedi, vĂ”ttis see arvesse psĂŒhhogeomeetria reegleid - geomeetriliste vormide mĂ”ju teatud psĂŒhho-tĂŒĂŒpi inimestele ja nende valikut. Ka kujundus oleks pidanud tekitama publiku seas teatud emotsioone. Soovitud tulemuse saavutamiseks kasutas meeskond vĂ€rvi mĂ”ju reegleid inimesele. ĂŒldiselt on tulemus mĂ”jutanud ettevĂ”tte kĂ”igi toodete kujundust.

Ui Disain

Moulin Rouge

Ui Disain See projekt on mĂ”eldud inimestele, kes soovivad oma mobiiltelefoni kaunistada Moulin Rouge teemaga, ehkki nad pole kunagi Pariisis Moulin Rouge kĂŒlastanud. Peamine eesmĂ€rk on pakkuda tĂ€iustatud digitaalset kogemust ja kĂ”ik kujunduslikud tegurid on Moulin Rouge'i meeleolu visualiseerimine. Tarbijad saavad kohandada oma lemmikute kujunduse ja ikoone ekraanil kuvatava lihtsa koputuse abil.

Kosmeetikapakendid

Clive

Kosmeetikapakendid Clive kosmeetikapakendite kontseptsioon sĂŒndis teistsuguseks. Jonathan ei soovinud lihtsalt luua tavaliste toodetega veel ĂŒhte kosmeetikabrĂ€ndi. Otsustanud uurida rohkem tundlikkust ja pisut rohkem, kui ta isikliku hoolduse osas usub, tegeleb ta ĂŒhe peamise eesmĂ€rgiga. Keha ja vaimu tasakaal. Havai inspireeritud disainilahendus, troopiliste lehtede kombinatsioon, mere tonaalsus ja pakendite kombatav kogemus pakuvad lÔÔgastuse ja rahu tunnet. See kombinatsioon vĂ”imaldab selle koha kogemusi disainile tuua.