Disainiajakiri
Disainiajakiri
Privaatne Elukoht

House L019

Privaatne Elukoht Terves majas oli kasutatud lihtsat, kuid keeruka materjali ja vÀrvi kontseptsiooni. Vannitubade ja korstnate jaoks on valged seinad, puidust tammepuust pÔrandad ja kohalik lubjakivi. TÀpselt viimistletud detail loob tundliku luksuse atmosfÀÀri. TÀpselt koostatud vistas mÀÀrab vabalt ujuva L-kujulise elamispinna.

Kontor

Studio Atelier11

Kontor Hoone aluseks oli "kolmnurk", millel oli algse geomeetrilise vormi tugevaim visuaalne pilt. Kui vaatate kÔrgelt kohalt alla, nÀete kokku viit erinevat kolmnurka. Erineva suurusega kolmnurkade kombinatsioon tÀhendab, et "inimene" ja "loodus" mÀngivad kohta, kus nad kohtuvad.

Elumaja

Tei

Elumaja TĂ”siasi, et mugavat elu pĂ€rast pensionile jÀÀmist, mis annab mĂ€enĂ”lvadest maksimumi, realiseerib pĂŒsiv disain tavalisel viisil, hinnati palju. Rikka keskkonna tarbimine. Kuid seekord pole villa arhitektuur, vaid isiklik eluase. Esiteks hakkasime tegema struktuuri, mis pĂ”hines sellel, et see suudab tavapĂ€rase elu mugavalt veeta, ilma et see oleks mĂ”istlik.

Siseruumide Ühised Alad

Highpark Suites

Siseruumide Ühised Alad Highpark Suites Common Areas uurib linnalise Gen-Y eluviisi sujuvat integreerimist rohelise eluviisi, Ă€ri, vaba aja veetmise ja kogukonnaga. Alates wow-faktorist fuajeest kuni skulpturaalsete taevavĂ€ljakute, saalide ja funky-koosolekuruumideni on need puhkeruumid mĂ”eldud elanikele kasutamiseks oma kodu laiendusena. Inspireerituna sujuvast siseruumides elamisest vĂ€ljas, paindlikkusest, interaktiivsetest hetkedest ning linnavĂ€rvide ja tekstuuride palett, tĂ”mbas MIL Design piire, et luua ainulaadne, jĂ€tkusuutlik ja terviklik kogukond, kus igas ruumis on elanikud ja troopiline keskkond

Raamatupood, Kaubanduskeskus

Jiuwu Culture City , Shenyang

Raamatupood, Kaubanduskeskus Jato Design sai ĂŒlesandeks muuta traditsiooniline raamatupood dĂŒnaamiliseks ja mitmeotstarbeliseks ruumiks - olla mitte ainult kaubanduskeskus, vaid ka kultuurikeskus raamatust inspireeritud ĂŒrituste jaoks ja muuks. Keskpunkt on kangelasruum, kus kĂŒlastajad kolivad heledamate toonidega puidust sobivasse keskkonda, mida tĂ€iendavad dramaatilised kujundused. Laeval ripuvad laternataolised kookonid, trepid aga on ĂŒhisruumid, mis julgustavad kĂŒlastajaid astmetel istudes lobisema ja lugema.

Hotelli Sisekujundus

Stories Container

Hotelli Sisekujundus Konteiner veab lasti kohtadesse. Hotell pakub reisijatele puhkekohti. Mööduv puhkekoht on see, mis neil ĂŒhist. SellepĂ€rast kasutage hotelli mĂ”istena konteinerit. Hotell pole mitte ainult puhkekoht, vaid ka isiksusega ruum. Igas toas on oma vĂ€ljendus ja isikupĂ€ra. SeetĂ”ttu looge jĂ€rgmistena kaheksa erinevat sviiti: anduma, arenema, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Stabiilne maja pole mitte ainult puhkepaik, vaid ka teie vaimu tarnejaam.