Disainiajakiri
Disainiajakiri
Villa

Shang Hai

Villa Villa oli inspireeritud filmist Suur Gatsby, sest meesomanik on ka finantssektoris ning perenaisele meeldib vana 1930ndate Shanghai Art Deco stiil. Pärast seda, kui disainerid uurisid hoone fassaadi, mõistsid nad, et sellel oli ka Art Deco stiil. Nad on loonud ainulaadse ruumi, mis sobib omaniku lemmik 1930ndate Art Deco stiiliga ja vastab tänapäevasele eluviisile. Ruumi ühtsuse säilitamiseks valisid nad mõned 1930ndatel kujundatud prantsuse mööbli, lambid ja aksessuaarid.

Villa

One Jiyang Lake

Villa See on Lõuna-Hiinas asuv privaatvilla, kus disainerid kasutavad disaini teostamiseks Zen-budismi teooriat. Loobudes tarbetutest ning looduslike, intuitiivsete materjalide ja sisutihedate disainimeetodite kasutamisest, lõid disainerid lihtsa, vaikse ja mugava kaasaegse idamaise elamispinna. Mugav kaasaegne idamaine elamispind kasutab sama lihtsat kujunduskeelt kui kvaliteetse Itaalia moodsa mööbli siseruum.

Meditsiiniline Ilukliinik

Chun Shi

Meditsiiniline Ilukliinik Selle projekti idee kontseptsioon on "erinevalt kliinikust" ja see oli inspireeritud väikestest, kuid kaunitest kunstigaleriidest ning disainerid loodavad, et sellel meditsiinikliinikul on galerii temperament. Nii saavad külalised tunda elegantset ilu ja pingevaba õhkkonda, mitte stressirohke kliinilist keskkonda. Nad lisasid sissepääsu juures varikatuse ja lõpmatuse serva basseini. Bassein ühendab visuaalselt järvega ja peegeldab arhitektuuri ja päevavalgust, meelitades külalisi.

Ärisalong

Rublev

Ärisalong Salongi kujundus on inspireeritud vene konstruktivismist, Tatlini tornist ja vene kultuurist. Liidukujulisi torne kasutatakse pilkupüüdjatena salongis, et luua teatud tüüpi tsoneeringuna puhkeala erinevad ruumid. Ümara kujuga kuplite tõttu on puhkeruum mugav ala erinevate tsoonidega, mahutades kokku 460 istekohta. Piirkonda nähakse erinevat tüüpi söögikohtade jaoks; töötamine; mugavus ja lõõgastav. Lainelises vormis lakke asetsevad ümarad heledad kuplid on dünaamilise valgustusega, mis päeva jooksul muutub.

Elumaja

SV Villa

Elumaja SV Villa eeldus on elada linnas, millel on nii maaelu privileegid kui ka kaasaegne disain. Sait, mille taustal on võrreldamatud vaated Barcelona linnale, Montjuici mäele ja Vahemerele, loob ebaharilikud valgustingimused. Maja keskendub kohalikele materjalidele ja traditsioonilistele tootmismeetoditele, säilitades samal ajal väga kõrge esteetika taseme. See on maja, mis on tundlik ja austab oma kodukohta

Elamuühikud

The Square

Elamuühikud Projekti idee oli uurida erinevate kujundite vahelisi arhitektuurilisi suhteid, mis moodustatakse koos, et luua sarnaseid liikuvaid üksusi. Projekt koosneb 6-st ühikust, millest igaüks on 2 üksteise külge kinnitatud veokonteinerit, mis moodustavad L-kujuga massi. Need L-kujulised üksused on fikseeritud kattuvatesse kohtadesse, luues tühjad ja tahked, et tekitada liikumistunne ning tagada piisav päevavalgus ja hea ventilatsioon. keskkond. Peamine projekteerimise eesmärk oli luua väike maja neile, kes ööbivad tänavatel, kus pole kodu ega peavarju.