Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögisaal

Elizabeth's Tree House

Söögisaal Arhitektuuri rolli paranemisprotsessis demonstreeriv Elizabethi puumaja on uus söögipaviljon terapeutilise laagri jaoks Kildares. Rasketest haigustest toibuvate laste teenindamiseks moodustab ruum tamme metsa keskel puidu oaasi. Dünaamiline, kuid funktsionaalne puidust diagrid-süsteem sisaldab ekspressiivset katust, ulatuslikku klaasimist ja värvilist lehisekattet, luues interjööri söögituba, mis loob dialoogi ümbritseva järve ja metsaga. Sügav ühendus loodusega kõigil tasanditel soodustab kasutaja mugavust, lõõgastumist, tervenemist ja lummust.

Mitmekordne Ă„ripind

La Moitie

Mitmekordne Äripind Projekti nimi La Moitie pärineb prantsuse tõlkest poola keeles ja kujundus kajastab seda sobivalt tasakaalus, mis on saavutatud vastandlike elementide vahel: ruut ja ring, hele ja tume. Piiratud ruumi tõttu püüdis meeskond luua kahe erineva jaemüügipinna vahel nii ühenduse kui ka jaotuse kahe vastandvärvi abil. Ehkki piir roosa ja musta ruumi vahel on selge, on see ka erinevatest vaatenurkadest hägune. Poe keskele on paigutatud pooleldi roosa ja pooleldi musta värvi trepp.

Meditsiiniline Ilukeskus

LaPuro

Meditsiiniline Ilukeskus Disain on midagi enamat kui hea esteetika. See on ruumi kasutamise viis. Meditsiinikeskus integreeris vormi ja funktsioneerib ühena. Kasutajate nõudmistest aru saamine ja neile kogemuste saamine ümbritseva keskkonna kõigist peenetest puudutustest, mis tunnevad kergendamist ja tõeliselt hoolimist. Kujundus ja uus tehnoloogiasüsteem pakuvad kasutajale lahendusi ja neid on lihtne hallata. Arvestades tervist, heaolu ja meditsiinilisi võimalusi, võttis keskus kasutusele keskkonnasäästlikud materjalid ja jälgib ehitusprotsessi. Kõik elemendid on integreeritud kujundusse, kus need on kasutajatele tõeliselt sobivad.

Koduarhitektuuri Disain

Bienville

Koduarhitektuuri Disain Selle tööpere logistika nõudis, et nad oleksid pikka aega siseruumides kodus, mis lisaks tööle ja koolile häiriks nende heaolu. Nagu paljud perekonnad, hakkasid nad kaaluma, kas on vaja kolida äärelinna, vahetada linna mugavuste lähedus suurema tagaaia vastu, et õuepääsu suurendada. Selle asemel, et kaugele kolida, otsustasid nad ehitada uue maja, kus mõeldaks väikeses linnakrundis siseruumides koduse elu piirangud. Projekti korralduspõhimõte oli luua kogukonnaaladest võimalikult palju juurdepääsu välisõhku.

Pulmakabel

Cloud of Luster

Pulmakabel Läige pilv on pulmakabel, mis asub Jaapanis Himeji linnas asuvas pulmapidu saalis. Kujundus püüab tõlkida moodsa pulmapidu vaimu füüsilises ruumis. Kabel on valge, pilvekujuline, ümbritsetud peaaegu täielikult kumera klaasiga, mis avab ümbritseva aia ja vesikonda. Veerud on ülaosas hüperboolse pealkirjaga nagu pead, ühendades need sujuvalt minimalistliku laega. Kabeli sokli kraanikausi küljel on hüperboolne kõver, mis võimaldab kogu konstruktsioonil paista justkui vee peal hõljudes ja rõhutades selle kergust.

Apteek

The Cutting Edge

Apteek Lõige Edge on Jaapanis Himeji linnas asuva naabruses asuva Daiichi üldhaiglaga seotud apteek. Seda tüüpi apteekides pole kliendil otsest juurdepääsu toodetele, nagu jaemüügi tüüpi; pigem valmistab ta ravimeid tagaaias pärast arsti ettekirjutuse esitamist. Selle uue hoone eesmärk oli edendada haigla mainet, tutvustades kõrgtehnoloogia teravat pilti vastavalt arenenud meditsiinitehnoloogiale. Selle tulemuseks on valge minimalistlik, kuid täielikult funktsionaalne ruum.