Disainiajakiri
Disainiajakiri
Eramu

Bbq Area

Eramu Bbq-ala projekt on ruum, mis võimaldab väljas süüa teha ja pere taasühineda. Tšiilis asub bbq-ala tavaliselt majast kaugel, kuid selle projekti puhul on see maja osa, mis ühendab selle aiaga, kasutades suuri helendavaid voltimisaknaid, mis võimaldavad aiaruumi võlu majja voolata. Neli ruumi, loodus, bassein, söögituba ja söögitegemine on ühendatud ainulaadse kujundusega.

Fassaadiarhitektuur

Cecilip

Fassaadiarhitektuur Cecilipi ümbrise kujundus vastab horisontaalsete elementide superpositsioonile, mis võimaldab saavutada hoone mahtu eristavat orgaanilist vormi. Iga moodul koosneb joonte lõikudest, mis on kirjutatud moodustatava kumeruse raadiusse. Tükkides kasutati hõbedasest anodeeritud alumiiniumist ristkülikukujulisi profiile, mille laius oli 10 cm ja paksus 2 mm, ning need asetati alumiiniumist komposiitpaneelile. Kui moodul oli kokku pandud, kaeti esiosa 22-mõõtmelise roostevabast terasest.

Pood

Ilumel

Pood Pärast ligi neli aastakümmet kestnud ajalugu on Ilumeli kauplus Dominikaani Vabariigi üks suuremaid ja hinnatumaid ettevõtteid mööbli-, valgustus- ja dekoratsiooniturul. Viimane sekkumine vastab vajadusele laiendada näitusealasid ning määratleda puhtam ja liigendatud tee, mis võimaldab hinnata saadaolevate kollektsioonide mitmekesisust.

Hotelli Renoveerimine

Renovated Fisherman's House

Hotelli Renoveerimine Hotell SIXX asub Hayagi lahe Houhai külas Sanyas. Hiina lõunameri asub hotelli ees 10 meetri kaugusel ning Houhai on Hiinas tuntud kui surfarite paradiis. Arhitekt muutis originaalse kolmekorruselise hoone, mida on aastaid kohalikule kalurite perele teenitud, surfamisteemaliseks kuurorthotelliks, tugevdades vana konstruktsiooni ja uuendades siseruumi.

Nädalavahetuse Residents

Cliff House

Nädalavahetuse Residents See on vaade mägedele Taevajõe kaldal (jaapani keeles 'Tenkawa'). Raudbetoonist kuju on lihtne, kuue meetri pikkune toru. Toru teeäärne ots on vastukaalu ja ankurdatud sügavale maasse, nii et see ulatub kaldast horisontaalselt ja ripub vee kohal. Kujundus on lihtne, interjöör on avar ja jõeäärne tekk on avatud taevale, mägedele ja jõele. Teetasandist allapoole on tee äärest näha ainult salongi katus, nii et konstruktsioon ei blokeeri vaadet.