Disainiajakiri
Disainiajakiri
Arenev Mööbel

dotdotdot.frame

Arenev Mööbel Kodud kasvavad vĂ€iksemaks, seetĂ”ttu vajavad nad mitmekĂŒlgset kerget mööblit. Dotdotdot.Frame on esimene mobiilne kohandatav mööblisĂŒsteem turul. TĂ”husa ja kompaktse raami saab seina kĂŒlge kinnitada vĂ”i sellele toetuda, et seda oleks lihtne kodus ĂŒmber paigutada. Ja selle kohandatavus tuleneb 96 august ja laienevast lisavarustusest, mis nendesse kinnitatakse. Kasutage ĂŒhte vĂ”i ĂŒhendage mitu sĂŒsteemi vastavalt vajadusele - seal on lĂ”pmatu kombinatsioon.

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem

Spider Bin

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem Spider bin on universaalne ja ökonoomne lahendus taaskasutatavate materjalide sorteerimiseks. RĂŒhm hĂŒpikaknaid luuakse koju, kontorisse vĂ”i Ă”ue. Ühel esemel on kaks pĂ”hiosa: raam ja kott. Seda saab hĂ”lpsalt ĂŒhest kohast teise teisaldada, seda on mugav transportida ja hoida, kuna see vĂ”ib olla tasane, kui seda ei kasutata. Ostjad tellivad Ă€mblikprĂŒgi veebist, kus nad saavad vastavalt vajadusele valida suuruse, Ă€mblikuvĂ”rgu prĂŒgikastide arvu ja koti tĂŒĂŒbi.

JÀÀvorm

Icy Galaxy

JÀÀvorm Loodus on alati olnud disainerite ĂŒks olulisemaid inspiratsiooniallikaid. Idee jĂ”udis disainerite mĂ”ttesse, uurides Milk Way Galaxy ruumi ja pilti. Selle disaini kĂ”ige olulisem aspekt oli ainulaadse vormi loomine. Paljud turul olevad disainilahendused keskenduvad kĂ”ige selgema jÀÀ tegemisele, kuid selles esitatud kujunduses keskendusid disainerid tahtlikult mineraalide vormidele, kui vesi muutub jÀÀks, et olla selgemini, et disainerid muutsid loodusliku defekti ilusaks efektiks. See kujundus loob spiraalse sfÀÀrilise vormi.

Ümberkujundav Rattaparkla

Smartstreets-Cycleparkℱ

Ümberkujundav Rattaparkla Smartstreets-Cyclepark on mitmekĂŒlgne, sujuvamaks muudetud jalgratta parkimisvĂ”imalus kahele jalgrattale, mis sobib mĂ”ne minutiga, et vĂ”imaldada jalgratta parkimisvĂ”imaluste kiiret parandamist kogu linnapiirkonnas, lisamata tĂ€navapildile rĂ€mpsust. Seadmed aitavad vĂ€hendada jalgrattavargusi ja neid saab paigaldada ka kĂ”ige kitsamatele tĂ€navatele, vabastades olemasolevast infrastruktuurist uue vÀÀrtuse. Roostevabast terasest valmistatud seadmed vĂ”ivad olla RAL-i vĂ€rviga sobitatud ja kaubamĂ€rgiga kohalikele omavalitsustele vĂ”i sponsoritele. Seda saab kasutada ka jalgrattamarsruutide tuvastamiseks. Seda saab ĂŒmber konfigureerida, et see sobiks mis tahes suuruse vĂ”i stiili veeruga.

Trepp

U Step

Trepp U-astme trepp moodustatakse kahe erineva mÔÔtmega u-kujulise ruudukujulise profiilitĂŒki omavahel pĂ”imimisega. Nii muutub trepp isemajandavaks, kui mÔÔtmed ei ĂŒleta lĂ€ve. Nende tĂŒkkide eelnev ettevalmistamine pakub monteerimismugavust. Ka nende sirgete tĂŒkkide pakendamine ja transport on lihtsustatud.

Trepp

UVine

Trepp UV-spiraalsed trepid moodustatakse U- ja V-kujuliste karbiprofiilide vahelduval ĂŒhendamisel. Nii muutub trepp isemajandavaks, kuna see ei vaja keskpunkti ega perimeetri tuge. TĂ€nu modulaarsele ja mitmekĂŒlgsele struktuurile on disain hĂ”lbus kogu tootmise, pakendamise, transportimise ja paigaldamise ajal.