Disainiajakiri
Disainiajakiri
JĂ€tkusuutlikkuse Kohver

Rhita

JĂ€tkusuutlikkuse Kohver Kokkupanek ja demonteerimine on loodud sÀÀstlikkuse tagamiseks. Projekteeritud uuendusliku liigendkonstruktsioonisĂŒsteemiga vĂ€hendati 70 protsenti osadest, ei olnud vaja kinnitamiseks vajalikku liimi ega neeti, parandamist hĂ”lbustavat sisevoodrit ei Ă”mmeldud ja 33 protsenti kaubamahust vĂ€hendati ning lĂ”puks laiendati kohvrit eluring. KĂ”iki osi saab osta eraldi, omaenda kohvri kohandamiseks vĂ”i varuosade vĂ€ljavahetamiseks, ilma et kohvrit remondikeskusesse tagastaks, see sÀÀstab aega ja vĂ€hendab saatmise sĂŒsinikujalajĂ€lge.

VĂ€listingimustes Kasutatav Metallist Tool

Tomeo

VĂ€listingimustes Kasutatav Metallist Tool 60-ndatel aastatel töötasid visionaarsed disainerid vĂ€lja esimese plastmööbli. Kujundajate anne koos aine mitmekĂŒlgsusega viis selle asendamatuseni. Nii disainerid kui ka tarbijad said sellest sĂ”ltuvusse. TĂ€na teame selle keskkonnaohtusid. Sellegipoolest jÀÀvad restoranide terrassid endiselt plasttoole tĂ€is. Seda seetĂ”ttu, et turg pakub vĂ€he alternatiivi. Kujundusmaailm on hĂ”redalt asustatud terasmööbli tootjate vahel, avaldades mĂ”nikord isegi 19. sajandi lĂ”pust pĂ€rit disainilahendusi ... Siit saab alguse Tomeo sĂŒnd: moodne, kerge ja virnastatav terasest tool.

Laterna Paigaldamine

Linear Flora

Laterna Paigaldamine Lineaarset taimestikku inspireerib number “kolm”, mis pĂ€rineb Pingtungi maakonna lillest bougainvillea. Lisaks kolmele Bougainvillea kroonlehele, mis on kujutatud kunstiteose altpoolt, vĂ”is variatsioone ja kolmekordsed kolmesed mĂ€rgata erinevates aspektides. Pingtungi maakonna kultuuriosakond kutsus Taiwani laternafestivali 30. aastapĂ€eva tĂ€histamiseks valguskujunduskunstnik Ray Teng Pai ĂŒles looma tavatu laterna, ainulaadse vormi ja tehnoloogia kombinatsiooni, saates sĂ”numi festivali pĂ€randi muutmisest ja ĂŒhendades selle tulevikuga.

Ümbritsev Valgus

25 Nano

Ümbritsev Valgus 25 Nano on kunstiline valgusinstrument, mis tĂ€histab efemeraale ja pĂŒsivust, sĂŒndi ja surma. Koostöös Spring Spring Glass Industrial Co., LTD-ga, kelle visiooniks on jĂ€tkusuutliku tuleviku jaoks sĂŒstemaatilise klaasi taaskasutusahela loomine, valis 25 Nano idee kehastamiseks keskmise habras mulli, erinevalt tahke klaasist. Instrumendis sĂ€rab valgus lĂ€bi mulli elutsĂŒklite, projitseerides keskkonda vikerkaaretaolist vĂ€rvi ja varje, luues kasutaja ĂŒmber unistava atmosfÀÀri.

Töövalgus

Linear

Töövalgus Linear Light torude painutamise tehnikat kasutatakse laialdaselt sĂ”idukite osade tootmiseks. Vedeliku nurkjoone realiseerib Taiwani tootja tĂ€ppiskontroll, seega peab neil olema minimaalselt vajalikku materjali, et Linear Light oleks kerge, tugev ja kaasaskantav; ideaalne valgustama mis tahes kaasaegset interjööri. See rakendab virvendusvaba puutetundliku valgustugevusega LED-kiibid koos mĂ€lufunktsiooniga, mis lĂŒlitatakse sisse eelmisel seadistatud helitugevusel. LineaarĂŒlesanne on mĂ”eldud kasutaja poolt hĂ”lpsaks kokkupanemiseks, see koosneb mittetoksilisest materjalist ja on lamepakendiga; andes endast parima keskkonnamĂ”ju vĂ€hendamiseks.

Tööruum

Dava

Tööruum Dava on loodud avatud kosmosekontorite, koolide ja ĂŒlikoolide jaoks, kus on oluline vaikne ja kontsentreeritud tööetapp. Moodulid vĂ€hendavad akustilisi ja nĂ€gemishĂ€ireid. Kolmnurkse kuju tĂ”ttu on mööbel ruumisÀÀstlik ja vĂ”imaldab erinevaid paigutusvĂ”imalusi. Dava materjalid on WPC ja villavilt, mis mĂ”lemad on biolagunevad. PistikusĂŒsteem kinnitab kaks seina lauaplaadile ja rĂ”hutab tootmise ja kĂ€sitsemise lihtsust.