Disainiajakiri
Disainiajakiri
Järi

Ane

Järi Ane taburetil on täispuidust liistud, mis näivad hõljuvat terasraami kohal harmooniliselt, kuid puitjaladest sõltumatult. Disainer väidab, et käsitsi valmistatud sertifitseeritud loodussõbralikust puidust iste on valmistatud tänu sellele, et ainsaks kasutamiseks on mitut ühesuguse kujuga puidutükki, mis on dünaamiliselt paigutatud ja lõigatud. Väljaheitesse istudes on kerge nurga tõus seljaga ja külje mahaminekunurgad lõpetatud viisil, mis tagab loomuliku, mugava isteasendi. Ane järi on just paraja keerukusega, et luua elegantne viimistlus.

Kohvikomplekt

Riposo

Kohvikomplekt Selle teenuse kujundus on inspireeritud kahest 20. sajandi alguse koolist - saksa Bauhausist ja vene avangardist. Range sirge geomeetria ja läbimõeldud funktsionaalsus vastavad täielikult nende aegade manifestide vaimule: "mis on mugav, on ilus". Samal ajal järgib tänapäevaseid suundumusi disainer selles projektis kahte kontrastset materjali. Klassikalist valget piimaportselani täiendavad korgist tehtud säravad kaaned. Kujunduse funktsionaalsust toetavad lihtsad, käepidemed ja vormi üldine kasutatavus.

Mööbel Pluss Ventilaator

Brise Table

Mööbel Pluss Ventilaator Brise Table on loodud vastutustundega kliimamuutuste vastu ja sooviga kasutada pigem konditsioneeride asemel fänne. Tugeva tuule puhumise asemel keskendub see jahutuse tunnetamisele õhu ringlemisega isegi pärast õhukonditsioneeri väljalülitamist. Brise Table abil saavad kasutajad pisut imelihtne ja samal ajal küljelauana kasutada. Samuti tungib see hästi keskkonda ja muudab ruumi ilusamaks.

Kohvilaud

Cube

Kohvilaud Kujundus on inspireeritud Golden Ratio ja Mangiarotti geomeetrilistest skulptuuridest. Vorm on interaktiivne, pakkudes kasutajale erinevaid kombinatsioone. Kujundus koosneb neljast erineva suurusega diivanilauast ja kuubiku ümber vooderdatud puhvist, mis on valguselement. Kujunduse elemendid on kasutaja vajaduste rahuldamiseks multifunktsionaalsed. Toode on toodetud Coriani materjalist ja vineerist.

Järi

Ydin

Järi Ydini tabureti saab tänu lihtsale blokeerimissüsteemile ise paigaldada ilma spetsiaalseid tööriistu kasutamata. 4 identset jalga ei asetata mingis kindlas järjekorras ja nurgakivina toimiv betoonistmik hoiab kõik paigas. Jalad on valmistatud treppide tootjalt pärit vanarauaga, traditsiooniliste puidutöötlemismeetodite abil hõlpsasti töödeldavad ja lõpuks õlitatud. Iste on lihtsalt valatud vastupidavast kiududega armeeritud UHP betoonist. Ainult 5 lahtivõetavat osa, mis tuleb lahtiselt pakkida ja valmis lõpptarbijale saata, on veel üks jätkusuutlikkuse argument.

Jahutatud Juustukäru

Coq

Jahutatud Juustukäru Patrick Sarran lõi Coqi juustukäru 2012. aastal. Selle veeretava eseme veidrus erutab söögikohtade uudishimu, kuid ärge eksige, see on eeskätt töövahend. See saavutatakse stiliseeritud lakitud pöögistruktuuri abil, mille ülaosas on silindriline punane lakitud laik, mille saab küljele riputada, et paljastada laagerdunud juustude valik. Kasutades käepidet vankri liigutamiseks, kasti avamiseks, tahvli välja libistamiseks, et tekiks plaadile ruumi, selle plaadi pööramisel juustuosade lõikamiseks võib kelner muuta protsessi väikeseks etenduskunsti tükiks.