Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hingeõhu Treenimise Mäng

P Y Lung

Hingeõhu Treenimise Mäng Kas mänguasjalaadne seade on disainitud igas vanuses, nii et kõigile on kasu regulaarsest hingamistreeningust, mis suurendab kopsude läbilaskevõimet, puhutades palli erinevate kontrollpunktidega radade läbimiseks, et juhtida õhu sisse- ja väljahingamist. Rajad on saadaval erinevates moodulites, paindlikud ja vahetatavad. Hingamisseadmes loodud magnetiline mehhanismi struktuur, mis võimaldab reguleerida inimese hingamisseisundit.

Mööblikomplekt

ChuangHua Tracery

Mööblikomplekt ChuangHua Tracery sobib kodukaunistamiseks, äripinnaks, hotelliks või stuudioks, mille olemus on inspireeritud Hiina aknarestide mustrist ChuangHua. Kasutades lehtmetalli painutamistehnoloogiat ja erksa punakasvärvi pulbervärviga katmist puhtalt valgega, mis valgustas selle piduliku väljanägemise, vabastades need kõvast, külmast ja raskest metallist. Esteetiliselt lihtne puhas ja korras konstruktsioon, kui valgus laseb läbi laserlõike mustri, eendub ümbritsevale seinale ja põrandale vari, mis näitab pilguga ilu.

Hariv Õppemänguasi

GrowForest

Hariv Õppemänguasi Aitame lastel mõista maise elu säästva arengu eesmärke, metsanduse kaitset, säilitamist ja taastamist. Puud on identsed Taiwani kodumaiste puuliikidega - akaatsia, viirukiseder, Tochigi, Taiwani kuusk, kamperpuu ja Aasia kuusk. Soe puudutus puitmaterjalist, iga puuliigi ainulaadne lõhn ja erinevate puuliikide kõrguse maastik. Illustreeritud juturaamat aitab sügavuti juurida lapsi metsakaitse kontseptsiooni, õppida Taiwani puuliikide erinevusi, tuua pildiraamatuga kaitsemetsade kontseptsiooni.

Jätkusuutlikkuse Kohver

Rhita

Jätkusuutlikkuse Kohver Kokkupanek ja demonteerimine on loodud säästlikkuse tagamiseks. Projekteeritud uuendusliku liigendkonstruktsioonisüsteemiga vähendati 70 protsenti osadest, ei olnud vaja kinnitamiseks vajalikku liimi ega neeti, parandamist hõlbustavat sisevoodrit ei õmmeldud ja 33 protsenti kaubamahust vähendati ning lõpuks laiendati kohvrit eluring. Kõiki osi saab osta eraldi, omaenda kohvri kohandamiseks või varuosade väljavahetamiseks, ilma et kohvrit remondikeskusesse tagastaks, see säästab aega ja vähendab saatmise süsinikujalajälge.

Välistingimustes Kasutatav Metallist Tool

Tomeo

Välistingimustes Kasutatav Metallist Tool 60-ndatel aastatel töötasid visionaarsed disainerid välja esimese plastmööbli. Kujundajate anne koos aine mitmekülgsusega viis selle asendamatuseni. Nii disainerid kui ka tarbijad said sellest sõltuvusse. Täna teame selle keskkonnaohtusid. Sellegipoolest jäävad restoranide terrassid endiselt plasttoole täis. Seda seetõttu, et turg pakub vähe alternatiivi. Kujundusmaailm on hõredalt asustatud terasmööbli tootjate vahel, avaldades mõnikord isegi 19. sajandi lõpust pärit disainilahendusi ... Siit saab alguse Tomeo sünd: moodne, kerge ja virnastatav terasest tool.

Laterna Paigaldamine

Linear Flora

Laterna Paigaldamine Lineaarset taimestikku inspireerib number “kolm”, mis pärineb Pingtungi maakonna lillest bougainvillea. Lisaks kolmele Bougainvillea kroonlehele, mis on kujutatud kunstiteose altpoolt, võis variatsioone ja kolmekordsed kolmesed märgata erinevates aspektides. Pingtungi maakonna kultuuriosakond kutsus Taiwani laternafestivali 30. aastapäeva tähistamiseks valguskujunduskunstnik Ray Teng Pai üles looma tavatu laterna, ainulaadse vormi ja tehnoloogia kombinatsiooni, saates sõnumi festivali pärandi muutmisest ja ühendades selle tulevikuga.