Disainiajakiri
Disainiajakiri
Avalik Valdkond

Quadrant Arcade

Avalik Valdkond II astme arkaad on muudetud kutsuvaks tĂ€nava kohalolekuks, korraldades Ă”ige tule Ă”igesse kohta. Üldiselt kasutatakse ĂŒmbritsevat valgust terviklikult ja selle efektid lavastatakse hierarhiliselt, et saavutada valguse mustrites variatsioone, mis tekitavad huvi ja soodustavad ruumi suuremat kasutamist. DĂŒnaamilise tunnuspildi kujunduse ja paigutuse strateegiline ĂŒhendamine Ă”nnestus koos kunstnikuga nii, et visuaalefektid tunduvad olevat peenemad kui ĂŒleolevad. PĂ€evavalguse tuhmumisega rĂ”hutab elegantset struktuuri elektrivalgustuse rĂŒtm.

Laiendatav Laud

Lido

Laiendatav Laud Lido voldib vĂ€ikeseks ristkĂŒlikukujuliseks karbiks. Kokkupanduna toimib see vĂ€ikeste esemete hoiukarbina. Kui nad tĂ”stavad kĂŒlgplaate, ulatuvad liigendjalad karbist vĂ€lja ja Lido muutub teelauaks vĂ”i vĂ€ikeseks lauaks. Samuti, kui nad kĂŒlgplaadid mĂ”lemalt kĂŒljelt tĂ€ielikult lahti annavad, kujuneb see suureks lauaks, mille ĂŒlemise plaadi laius on 75 cm. Seda lauda saab kasutada söögilauana, eriti Koreas ja Jaapanis, kus söögi ajal pĂ”randale istumine on tavaline kultuur.

Muusikariist

DrumString

Muusikariist Kahe pilli ĂŒhendamine tĂ€hendab, et sĂŒnnib uus heli, uus funktsioon instrumentide kasutamisel, uus viis pilli mĂ€ngimiseks, uus vĂ€limus. Ka trummide mĂ€rkmekaalud on nagu D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja keelpillide skaalad on loodud EADGBE sĂŒsteemis. DrumString on kerge ja sellel on rihm, mis kinnitatakse ĂŒle Ă”lgade ja vöökoha, seetĂ”ttu on instrumendi kasutamine ja hoidmine lihtne ning see annab teile vĂ”imaluse kasutada kahte kĂ€tt.

Jalgrattakiiver

Voronoi

Jalgrattakiiver Kiiver on inspireeritud looduses laialt levinud 3D Voronoi struktuurist. Parameetrilise tehnika ja bioonika kombinatsioonil on jalgrattakiiveril parandav vĂ€line mehaaniline sĂŒsteem. See erineb tavapĂ€rasest helveste kaitsekonstruktsioonist selle parandamata bioonilises 3D-mehaanilises sĂŒsteemis. VĂ€lisjĂ”u mĂ”jul nĂ€itab see struktuur paremat stabiilsust. Kerguse ja ohutuse tasakaalus on kiivri eesmĂ€rk pakkuda inimestele mugavamat, moodsamat ja ohutumat isiklikku kaitset pakkuvat jalgrattakiiverit.

Kohvilaud

Planck

Kohvilaud Laud on valmistatud erinevatest vineeritĂŒkkidest, mis on surve all kokku liimitud. Pinnad on lihvitud ja töödeldud mati ja vĂ€ga tugeva lakiga. Seal on 2 taset - kuna laua sisekĂŒlg on ÔÔnes - see on ajakirjade vĂ”i pleedide paigutamiseks vĂ€ga praktiline. Laua all on kuulirattad. Nii et pĂ”randa ja laua vahe on vĂ€ga vĂ€ike, kuid samal ajal on seda lihtne liigutada. Vineeri kasutamise viis (vertikaalne) muudab selle vĂ€ga tugevaks.

Lamamistooli Kontseptsioon

Dhyan

Lamamistooli Kontseptsioon Dyhani lounge'i kontseptsioon ĂŒhendab moodsa disaini traditsiooniliste idapoolsete ideede ja sisemise rahu pĂ”himĂ”tetega, ĂŒhendades need loodusega. Kasutades kontseptsiooni moodulitena Lingamit ning Bodhi-puud ja Jaapani aedu, muudab Dhyan (sanskriti keeles: mediteerima) idapoolsed filosoofiad mitmekesisteks konfiguratsioonideks, vĂ”imaldades kasutajal valida oma tee zen / lÔÔgastumiseks. Vesitiigi reĆŸiim ĂŒmbritseb kasutajat juga ja tiigiga, aiareĆŸiim aga ĂŒmbritseb kasutajat rohelusega. StandardreĆŸiim sisaldab riiulina toimiva platvormi all olevaid ladustamisalasid.