Disainiajakiri
Disainiajakiri
Töölamp

Pluto

Töölamp Pluuto hoiab fookuses kindlalt stiili ĂŒle. Selle kompaktset aerodĂŒnaamilist silindrit tiirleb ĂŒle nurga all oleva statiivi aluse asuv elegantne kĂ€epide, mis muudab selle pehme, kuid fokuseeritud valguse abil tĂ€psuse saavutamise lihtsamaks. Selle kuju oli inspireeritud teleskoopidest, kuid selle asemel pĂŒĂŒtakse tĂ€htede asemel keskenduda maapinnale. Valmistatud 3D-printimisega, kasutades maisipĂ”hist plastikut, see on ainulaadne mitte ainult 3D-printerite tööstuslikuks kasutamiseks, vaid ka keskkonnasĂ”bralikuks kasutamiseks.

Lamp

Mobius

Lamp Mobiuse rĂ”ngas annab inspiratsiooni Mobiuse lampide kujundamiseks. Ühel laternaribal vĂ”ib olla kaks varjukĂŒlge (st kahepoolne pind), esikĂŒlg ja tagakĂŒlg, mis rahuldavad ĂŒldvalgustuse nĂ”udlust. Selle eriline ja lihtne kuju sisaldab salapĂ€rast matemaatilist ilu. SeetĂ”ttu tuuakse kodusesse ellu rĂŒtmilisem ilu.

Treeningu Silikoonveepudel

Happy Aquarius

Treeningu Silikoonveepudel Happy Aquarius on turvaline ja hea haarduvusega veepudel igas vanuses. Sellel on kujundatud sujuvalt naeratav kumerus kuju ja pilkupĂŒĂŒdev kahepoolne vĂ€rvus, pakkudes noore, energilise ja moodsa tunde. Valmistatud 100% taaskasutatavast toidukvaliteedist silikoonist, pĂŒsides temperatuuril vahemikus 220 kraadi. C kuni -40 kraadi. C, plastifikaatorit ei lekkinud vĂ€lja ja see on BPA-vaba. Pehme puudutusega pinnakate tagab siidise tunde, on kena kĂ€es ja kĂ€es. Vedrusus, elastsus ja ÔÔneskonstruktsioon vĂ”imaldavad pudelil töötada nii kĂ€epidemel kui ka kergetel hantlitel.

Hotelli Mugavused

Marn

Hotelli Mugavused Inspireerituna traditsioonilise Tainani kultuuri pidulikest suupistetest (Taiwani vanalinn, mis on tĂ€is kultuuripĂ€randit), muutes need hotelli mugavuste komplektiks, tĂ€hendavad need pidulike suupistete seeriaid, mida kohalikele alati nimetatakse "Marniks", nende tĂ€itumist Hiina kultuuris; kilpkonnakujuline riisikook kĂ€siseebi ja seebiannuna, mungaubade kook hĂŒgieenitarvetena, tang jĂŒaani magus pelmeen kĂ€sikreemina ja aurutatud kukkel & amp; Tainani pruuni suhkruga koogivorm teekomplektina. Tainani kultuuripĂ€rand vĂ”iks olla kogu maailmas laialt levinud, kuna hotell on kena platvorm kohaliku kultuuri edendamiseks.

Lamineeritud Bambusest VĂ€ljaheide

Kala

Lamineeritud Bambusest VĂ€ljaheide Kala, lamineeritud bambusest valmistatud taburett, mille keskteljel on ĂŒlestĂ”stetav mehhanism. VĂ”ttes inspiratsiooniks Ă”lipaberi vihmavarju struktuuri, kĂŒpsetati lamineeritud bambusriba kujuga painutatud puitvormis kuumusest ja kinnitati kinnitusklambrid, mis nĂ€itasid selle lihtsust ja idamaist vĂ”lu. Huvitaval kombel on kavandatud lamineeritud bambusstruktuuri elastsus ja keskteljel sissetĂ”mmatav mehhanism - Kala taburetil istudes leiab vastastikmĂ”ju, laskub see kergelt ja sujuvalt ning kui Kala toolilt pĂŒsti tĂ”useb, tĂ”useb see tagasi oma asendisse .

HingeÔhu Treenimise MÀng

P Y Lung

HingeÔhu Treenimise MÀng Kas mÀnguasjalaadne seade on disainitud igas vanuses, nii et kÔigile on kasu regulaarsest hingamistreeningust, mis suurendab kopsude lÀbilaskevÔimet, puhutades palli erinevate kontrollpunktidega radade lÀbimiseks, et juhtida Ôhu sisse- ja vÀljahingamist. Rajad on saadaval erinevates moodulites, paindlikud ja vahetatavad. Hingamisseadmes loodud magnetiline mehhanismi struktuur, mis vÔimaldab reguleerida inimese hingamisseisundit.