Disainiajakiri
Disainiajakiri
Veepuhastusjaam

Waterfall Towers

Veepuhastusjaam Hoone ületab asukoha, kuna see kujundab ümber tehisplatsi, mis saab osaks ühtsest looduskeskkonnast. Linna ja looduse vahelise piiri määratleb ja tugevdab tammi olemasolu. Iga vorm seostub teisega, peegeldades looduse sümbiootilisi järjestamissüsteeme. Täpsemalt, konkreetses kontseptsioonis toimub maastiku ja arhitektuuri ühilduvus veevoolu kasutamisel funktsionaalse ja seejärel organisatsioonilise elemendina.

Kohvilaud

Ripple

Kohvilaud Kasutatavad keskmised lauad asuvad tavaliselt tühikute keskel ja põhjustavad lähenemisprobleemidega raskusi. Sel põhjusel kasutatakse selle tühiku avamiseks hooldustabeleid. Selle probleemi lahendamiseks on Yılmaz Dogan ühendanud Ripple'i kujundamisel kaks funktsiooni ja välja töötanud dünaamilise tootekujunduse, mis võib olla nii keskmine alus kui ka hoolduslaud, mis liigub asümmeetrilise käega ja liigub kauguses. See dünaamiline liikumine langes kokku Ripple'i vedelate kujundusjoontega, mis peegeldasid loodusest tilga varieeruvust ja selle tilga moodustatud laineid.

Jaht

Portofino Fly 35

Jaht Portofino Fly 35, mis on täidetud loomuliku valgusega suurtest akendest, mis asuvad saalis, ka kajutites. Selle mõõtmed pakuvad sellises suuruses paadis ennenägematut ruumi. Kogu interjööris on värvipalett soe ja naturaalne, valides värvide ja materjalide tasakaalukompositsioonid, muutes keskkonnad moodsateks ja mugavateks aladeks, järgides sisekujunduse rahvusvahelisi suundumusi.

Valamu

Thalia

Valamu Kraanikauss näeb välja nagu õitsema ja täitma hakkav pungake: see on nii õitsev, et see oli valmistatud täispuidust lehise ja tiikpuu oskuslikust ühendusest, essentsist ülemises osas ja teisest alumisest. Kindel ja kindel matš, pakkudes erilist elegantsi ja värvilist erksust koos alati erineva varjundiga terade rõõmsa põimimisega, mis annavad ainulaadsed kraanikausid. Selle objekti ilu iseloomustab selle asümmeetria ja harmoonia erinevate kujundite ja puitunud olemuse kohtumisega.

Valgustus Ja HelisĂĽsteem

Luminous

Valgustus Ja Helisüsteem Helendav eesmärk on pakkuda ergonoomilist valguslahendust ja ruumilist helisüsteemi ühes tootes. Selle eesmärk on tekitada emotsioone, mida kasutajad soovivad tunda, ning kasutada selle eesmärgi saavutamiseks heli ja valguse kombinatsiooni. Helirefleksi põhjal välja töötatud helisüsteem, mis simuleerib ruumis asuvat 3D-heli, ilma et oleks vaja juhtmeid paigaldada ja paigaldada mitu kõlarit koha ümber. Rippvalgustina loob Luminous otsest ja kaudset valgustust. See valgustussüsteem pakub pehmet, ühtlast ja madala kontrastsusega valgust, mis hoiab ära pimestamise ja nägemisprobleemid.

Elektriline Jalgratas

Ozoa

Elektriline Jalgratas OZOa elektrirattal on omapärase Z-kujuga raam. Raam moodustab katkematu joone, mis ühendab sõiduki peamisi funktsionaalseid elemente, nagu rattad, rool, iste ja pedaalid. Z-kuju on orienteeritud nii, et selle struktuur tagab loomuliku sisseehitatud tagavedrustuse. Kaalude säästmise tagab alumiiniumprofiilide kasutamine kõigis osades. Raami on integreeritud eemaldatav, laetav liitiumioonaku.