Disainiajakiri
Disainiajakiri
Valamu

Thalia

Valamu Kraanikauss näeb välja nagu õitsema ja täitma hakkav pungake: see on nii õitsev, et see oli valmistatud täispuidust lehise ja tiikpuu oskuslikust ühendusest, essentsist ülemises osas ja teisest alumisest. Kindel ja kindel matš, pakkudes erilist elegantsi ja värvilist erksust koos alati erineva varjundiga terade rõõmsa põimimisega, mis annavad ainulaadsed kraanikausid. Selle objekti ilu iseloomustab selle asümmeetria ja harmoonia erinevate kujundite ja puitunud olemuse kohtumisega.

Valgustus Ja HelisĂĽsteem

Luminous

Valgustus Ja Helisüsteem Helendav eesmärk on pakkuda ergonoomilist valguslahendust ja ruumilist helisüsteemi ühes tootes. Selle eesmärk on tekitada emotsioone, mida kasutajad soovivad tunda, ning kasutada selle eesmärgi saavutamiseks heli ja valguse kombinatsiooni. Helirefleksi põhjal välja töötatud helisüsteem, mis simuleerib ruumis asuvat 3D-heli, ilma et oleks vaja juhtmeid paigaldada ja paigaldada mitu kõlarit koha ümber. Rippvalgustina loob Luminous otsest ja kaudset valgustust. See valgustussüsteem pakub pehmet, ühtlast ja madala kontrastsusega valgust, mis hoiab ära pimestamise ja nägemisprobleemid.

Elektriline Jalgratas

Ozoa

Elektriline Jalgratas OZOa elektrirattal on omapärase Z-kujuga raam. Raam moodustab katkematu joone, mis ühendab sõiduki peamisi funktsionaalseid elemente, nagu rattad, rool, iste ja pedaalid. Z-kuju on orienteeritud nii, et selle struktuur tagab loomuliku sisseehitatud tagavedrustuse. Kaalude säästmise tagab alumiiniumprofiilide kasutamine kõigis osades. Raami on integreeritud eemaldatav, laetav liitiumioonaku.

Avalik Valdkond

Quadrant Arcade

Avalik Valdkond II astme arkaad on muudetud kutsuvaks tänava kohalolekuks, korraldades õige tule õigesse kohta. Üldiselt kasutatakse ümbritsevat valgust terviklikult ja selle efektid lavastatakse hierarhiliselt, et saavutada valguse mustrites variatsioone, mis tekitavad huvi ja soodustavad ruumi suuremat kasutamist. Dünaamilise tunnuspildi kujunduse ja paigutuse strateegiline ühendamine õnnestus koos kunstnikuga nii, et visuaalefektid tunduvad olevat peenemad kui üleolevad. Päevavalguse tuhmumisega rõhutab elegantset struktuuri elektrivalgustuse rütm.

Laiendatav Laud

Lido

Laiendatav Laud Lido voldib väikeseks ristkülikukujuliseks karbiks. Kokkupanduna toimib see väikeste esemete hoiukarbina. Kui nad tõstavad külgplaate, ulatuvad liigendjalad karbist välja ja Lido muutub teelauaks või väikeseks lauaks. Samuti, kui nad külgplaadid mõlemalt küljelt täielikult lahti annavad, kujuneb see suureks lauaks, mille ülemise plaadi laius on 75 cm. Seda lauda saab kasutada söögilauana, eriti Koreas ja Jaapanis, kus söögi ajal põrandale istumine on tavaline kultuur.

Muusikariist

DrumString

Muusikariist Kahe pilli ühendamine tähendab, et sünnib uus heli, uus funktsioon instrumentide kasutamisel, uus viis pilli mängimiseks, uus välimus. Ka trummide märkmekaalud on nagu D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja keelpillide skaalad on loodud EADGBE süsteemis. DrumString on kerge ja sellel on rihm, mis kinnitatakse üle õlgade ja vöökoha, seetõttu on instrumendi kasutamine ja hoidmine lihtne ning see annab teile võimaluse kasutada kahte kätt.